Cum arată FOSTUL IUBIT al Lidiei Buble. Pe el L-A PĂRĂSIT pentru Răzvan Simion

Lidia Buble şi-a clamat virginitatea, dar relaţia cu Răzvan Simion a făcut ca trecutul cântăreţei să iasă la iveală. Dacă ar fi să ascultăm zvonurile, ar fi vorba despre bărbaţi celebri, dar şi mai puţin celebri care au trecut prin viaţa Lidiei Buble.

03 iul. 2015, 15:34
Cum arată FOSTUL IUBIT al Lidiei Buble. Pe el L-A PĂRĂSIT pentru Răzvan Simion

Lidia Buble a avut o relaţie cu un tânăr model înainte să se cupleze cu Răzvan Simion. Radu a bifat contracte cu cele mai importante branduri vestimentare din România, a jucat ca actorispită în videoclipurile unor artişti consacraţi precum Elena Gheorghe sau trupa Heaven şi a lucrat în sala de fitness cu dive mioritice de nivelul Biancăi Drăguşanu, scrie Libertatea.

Din informaţiile noastre, tot printre aparatele de fitness a cunoscut-o şi pe Lidia Buble, care îşi făcuse abonament la sala în care antrena el. Deşi Radu părea destul de prins în povestea asta, idila s-a stins destul de repede, după doar câteva luni.

„Prefer să nu comentez, face parte din trecut”, a declarat Radu.

Potrivit zvonurilor care au împânzit oraşul de când relaţia Lidiei cu însuratul Răzvan Simion a devenit publică, cântăreaţa şi manechinul s-ar fi despărţit după ce ea ar fi început idila cu matinalul de la Antena 1. Şi, culmea, Lidia l-ar fi părăsit pe Radu!