Cum arăta Gina Pistol în tinerețe. Prezentatoarea TV a lucrat ca vânzătoare

Gina Pistol trece prin cele mai frumoase clipe după ce a născut o fetiță perfect sănătoasă. Prezentatoarea TV și Smiley au făcut marele anunț prin intermediului unui clip video postat pe internet.

11 mart. 2021, 14:37

Cum arăta Gina Pistol în tinerețe. Vedeta este una dintre cele mai apreciate și iubite prezentatoare TV din țară, însă există aspecte din viața Ginei Pistol care au fost uitate sau pe care fanii nu le-au cunoscut niciodată. Prin urmare, înainte de-al cunoaște pe Smiley, vedeta avea o înfățișare total diferită, își ținea părul scurt și avea șuvițe, era machiată mai strident și avea câteva kilograme în plus.

Citește și: Durere fără margini pentru fiica lui Adi Bărar. Mesajul CUTREMURĂTOR după înmormântarea tatălui

Cum arăta Gina Pistol în tinerețe. Mai mult decât atât, numele real al Ginei este Georgeta Pistol. Vedeta s-a născut în Roșiorii de Vede, acolo unde a absolvit și Școala de Arte și Meserii. Tot acolo, prezentatoarea TV a muncit pe post de vânzătoare, la un magazin din orașul natal.

Gina Pistol a născut! Postarea emoţionantă făcută de Smiley pe Internet

Prezentatoarea TV a născut, marţi, 9 martie 2021, o fetiţă perfect sănătoasă, iar artistul nu își mai încape în piele de mândrie. Cele două vedete au așteptat venirea pe lume a fetiței lor, care acum le-a umplut sufletele de bucurie.

Smiley a făcut o postare emoţionantă pe pagina sa de Facebook, unde împărtăşeşte prietenilor virtuali vestea cea mare. „Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta.

Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!„, a scris Smiley pe reţelele de socializare.Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:)

 

 


loading...
Partenerii noștri