Cum arată gospodăria lui Florin Călinescu de la Buftea. Celebrul om de televiziune creşte găini, porci şi bibilici, dar are şi grădină cu legume şi livadă GALERIE FOTO

Florin Călinescu, în vârstă de 67 de ani, deţine o gospodărie impresionantă în Buftea, lângă București, acolo unde are numeroase animale, o grădină cu legume, o livadă și silozuri pentru stocarea cerealelor. Apreciind viața la țară, acesta își împarte timpul între această locație și alte proprietăți pe care le deține în țară și în străinătate.

21 feb. 2024, 13:02

Cum arată gospodăria lui Florin Călinescu de la Buftea. La Buftea, Florin Călinescu se ocupă de 83 de găini, 5 porci de rasă Bazna, 42 de bibilici, 9 gâște, câțiva câini și alte animale de fermă. Pe lângă acestea, el se bucură și de o livadă bogată în pomi fructiferi și o grădină în care cultivă legume și zarzavaturi, scrie Libertatea.

„Ocupat cu viața la țară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieți și trei fete, 42 de bibilici, 9 gâște, doi câini lupi și doi Schnauzeri pitici. Am avut și capre cu iezi. Nu m-am mutat definitiv la țară. Am o tactică, mi-am făcut niște locuri în care când mă plictisesc de condus mașina să mă opresc să stau câte o săptămână, am mai multe case în mai multe locuri, dar nu le popularizez. Am și la mare, dar nu la noi, dar și la munte. Peste tot”, spunea acum ceva vreme Florin Călinescu.

Citeşte şi: Florin Călinescu şi-a anunţat candidatura: „Mă preocupă un singur lucru. Să conving 10 milioane de români care nu se duc la vot”

Într-un vlog anterior, Florin Călinescu a prezentat cotețele găinilor și a discutat despre planurile sale de a adăuga și alte animale în gospodărie, cum ar fi caprele și oile. Totodată, în curtea sa generoasă, el a instalat silozuri pentru stocarea cerealelor și un hambar dotat cu panouri solare pentru generarea de energie electrică. Lângă, Florin Călinescu avea și o livadă cu pomi fructiferi: „Uitați cât fân e aici, mă gândesc să-mi iau și o vacă, un cal. Vreo trei oi și un berbecuț aș lua să mișune pe aici”.

Florin Călinescu și-a dat demisia de la PRO TV în 2021, după care a semnat cu Prima TV, unde a avut propriul său show. Cu toate acestea, proiectul său a fost scos din grila de programe într-un timp scurt. „Lumea mă cunoaște în general, se știe că ce spun așa e. Iar dacă eu am spus că nu mă interesează, nu cred că se mai gândește cineva să mă invite. Nici măcar ca invitat nu mai am chef să mă duc”, a spus Florin Călinescu.