Cum arată Kassandra, la 41 de ani FOTO

"Kassandra" a fost una dintre primele telenovele difuzate în ţara noastră după revoluţie, iar succesul avut a întrecut orice aşteptare.

30 oct. 2014, 10:59
Cum arată Kassandra, la 41 de ani FOTO

La cei 19 ani pe care îi avea în momentul în care a acceptat să joace în „Kassandra”, actriţa Coraima Torres îşi făcuse debutul pe micul ecran în telenovelele „Alondra” şi „Gardenia”. Nimeni nu se aştepta ca personajul Kassandra să cucerească atât de repede publicul, devenind idolul a milioane de persoane, iar serialul să intre în Cartea Recordurilor ca telenovela distribuită în cel mai mare număr de ţări, 128.

Citeşte şi Ţi-o mai aminteşti pe Geta din Liceenii? Cum arată actriţa după 27 de ani FOTO

Povestea pe care se bazează producţia este relativ simplă, dar situaţiile conflictuale, dragostea şi actorii superbi au făcut din ea o reuşită de proporţii. Atât de mare era nebunia încât „Kassandra” devenise dintr-o dată un nume foarte popular pentru fetiţele nou-născute la începutul anilor ’90.

Are 60 de ani, 11 nepoţi şi arată TRĂSNET în costum de baie FOTO

Kassandra era o tânără superbă care a crescut într-o şatră de ţigani. Ea se căsătoreşte cu un bărbat foarte bogat, care este ucis în noaptea nunţii şi de moartea căruia este acuzată. Kassandra află însă că originile ei sunt altele şi este nevoită să treacă printr-o mulţime de peripeţii şi situaţii neprevăzute până la terminarea serialului.

Vezi cum arată acum actriţa care a jucat-o pe Kassandra pe Unica.ro.