Cum arată la 39 de ani protagonista telenovelei Kassandra, Coraima Torres FOTO

Actriţa Coraima Torres a cucerit inimile românilor în anul 1992 în telenovela "Kassandra", printre primele telenovele difuzate în ţara noastră după revoluţie. Coraima a interpretat rolul Kassandrei, al cărui destin se schimbă radical la naştere.

15 mart. 2013, 16:53

Producţia „Kassandra” a fost una dintre cele mai iubite telenovele din România şi din toată lumea. Telenovela a intrat în Cartea Recordurilor datorită numărului mare (128) de ţări în care a fost difuzată.

Coraima Torres, protagonista telenovelei, avea doar 19 ani când a interpretat-o pe ţiganca Kassandra şi se afla la primul rol principal într-un serial. Astăzi, actriţa are 39 de ani şi joacă în continuare în telenovele, însă niciuna nu s-a ridicat la valoarea „Kassandrei”.

Vezi în ce divă sexy s-a transformat fetiţa simpatică din telenovela Maria Belen FOTO VIDEO

De la lansare, telenovela s-a bucurat de succes în toată America Latină, Statele Unite, Europa, dar şi în China, Japonia, sau Indonezia.

O mai ţineţi minte pe frumoasa Salome? Cum arată actriţa după 12 ani FOTO VIDEO

Povestea de iubire de pe micile ecrane dintre Coraima Torres şi Osvaldo Rios a fost foarte îndrăgită de public, iar săruturile lor erau atât de convingătoare, încât zvonurile că cei doi ar avea o relaţie şi în viaţa reală au vehiculat mult timp.