Cum arăta Manuel, fiul lui Dumitru Dragomir, cu un an înainte să moară în somn. Imagini de colecție! Tânărul avea doar 18 ani atunci când și-a dat ultima suflare

Dumitru Dragomir a trecut prin cel mai cumplit moment din viața lui, în urmă cu câțiva ani, atunci când fiul lui, Manuel, care avea 18 ani la vremea respectivă, a murit în somn.

29 apr. 2023, 10:51
Cum arăta Manuel, fiul lui Dumitru Dragomir, cu un an înainte să moară în somn. Imagini de colecție! Tânărul avea doar 18 ani atunci când și-a dat ultima suflare

Manuel era fotbalist la Brașov și nu avea nicio problemă de sănătate. Cu toate acestea, s-a stins din viață subit, la 18 ani. Pentru Dumitru Dragomir a fost o experiență tragică și a mărturisit că va trăi cu această neîmplinire până în ultima sa clipă.

„E imposibil să treci prin așa ceva. După asta, nu mai poți să fii vreodată fericit în viață. Dacă există Dumnezeu, de ce nu m-a luat pe mine, care eram un păcătos și de ce l-a luat pe fiul meu

Pe Dumnezeu nu poți fi supărat, dar am o neîmplinire până mor. Cum să moară de sufocare mecanică? Noaptea, în somn, i-a venit să vomite și a luat-o pe trahee și a murit lângă Bogdan în pat. S-au mai întâmplat cazuri, dar un copil nevinovat care era sportiv de mare performanță și avea control medical săptămânal. Nu m-am împăcat și nu mă împac până mor cu treaba asta.

Cred că există o forță care după ce ai o nenorocire, îți dă o compensație. Până mor spun că există ceva. După ce a murit băiatul meu, Dumnezeu mi-a dat doi nepoți care seamănă cu el. Este peste puterile mele de a înțelege.

Dacă nu plecam din Brașov, o luam razna și eu și soția mea mergând la cimitir. Noi suntem o familie foarte unită. Nepoții sunt mari, dar da, sunt neîmplinit până mor din cauza morții fiului meu, Manuel”, a spus Mitică Dragomir la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Mitică Dragomir a mărturisit că după moartea fiului său a vrut să se sinucidă fiindcă nu mai vedea să existe vreun scop în viața lui.

„După moartea fiului meu, am avut și această nebunie în cap, dar mi-a trecut, pentru că am o familie despre care nu pot să vorbesc decât la superlativ. Copiii mei au fost copii cuminți, întrebați pe toată lumea, soția mea a fost o sfântă.

Eu am fost mai puțin sfânt. Așa este bărbatul, el trebuie să aducă și nevasta să aibă grija de educația copiilor, de bărbat, de casă. Am avut o educație țărănească. Am supărat-o de multe ori pe nevastă-mea. Eu nu sunt mulțumit nici de mine, eu sunt mulțumit numai de nevastă, restul de nimic”, a continuat el.

Cum arăta Manuel, fiul lui Dumitru Dragomir, cu un an înainte să moară

Au trecut 36 de ani de atunci. Fiul lui Dumitru Dragomir a murit în 1987, în somn, la 18 ani. Cu toate acestea, tatăl lui nu îl poate uita nici acum și trăiește cu un regret uriaș în suflet. Și-ar fi dorit să-l vadă la casa lui, să-l vadă bucurându-se de succes și fiind fericit.

Vă prezentăm o serie de fotografii cu Manuel, fiul lui Dumitru Dragomir, când participa la o nuntă alături de părinții lui, dar și de fratele lui, Bogdan.