Cum arată maşina în care a murit PAUL WALKER. GALERIE FOTO

Paul Walker, cunoscut în special datorită filmelor de acțiune din seria 'Fast and Furious', și-a pierdut viața la 40 de ani, într-un accident de mașină. 

01 dec. 2013, 15:45

Actorul Paul Walker, cunoscut pentru seria „Furios şi iute/The Fast and The Furious”, a murit, sâmbătă, într-un accident de maşină. Site-ul tmz.com a publicat o înregistrare video făcută la scurt timp după producerea accidentului, iar trecătorii au postat pe reţelele de socializare imagini din toare unghiurile cu Porsche-ul în care se afla Paul Walker şi priteneul său. GALERIE FOTO ATAŞATĂ.

Site-ul tmz.com a publicat o înregistrare video făcută la scurt timp după producerea accidentului în care şi-a pierdut viaţa actorul Paul WalkerÎn înregistrare se vede cum maşina arde cu flacără deschisă, însă persoanele sosite la faţa locului se feresc să se apropie. La un moment dat se aude un zgomot puternic, ce pare să fie ca o explozie.

„Cu inima îndoliată trebuie să confirmăm că Paul Walker a murit într-un tragic accident auto în timp ce se deplasa către un eveniment de caritate pentru organizaţia Reach Out Worldwide. El era pasager în maşina condusa de un prieten. Ambii şi-au pierdut viaţa. Suntem uimiţi şi întristaţi de această veste…”, este mesajul postat pe Facebook.