Cum arată mormântul Ionelei Prodan, la aproape 3 ani de moartea artistei

Cum arată mormântul Ionelei Prodan, la aproape 3 ani de moartea artistei. Anamaria Prodan şi-a iubit foarte mult mama, drept dovadă, are mare grijă de locul de veci unde odihneşte regretata cântăreaţă de muzică populară.

06 feb. 2022, 08:49
Cum arată mormântul Ionelei Prodan, la aproape 3 ani de moartea artistei
Cum arată mormântul Ionelei Prodan,

Cum arată mormântul Ionelei Prodan. La cimitirul Bellu, acolo unde este îngropată Ionela Prodan şi tatăl Anamariei, Traian Popescu, este o curăţenie de nedescris. Locul de veci arată impecabil, potrivit imaginilor realizate de Click.ro.

Cum arată mormântul Ionelei Prodan

Mormântul are o cruce mare, neagră şi impozantă. Pe o parte se află pozele Ionelei şi a lui Traian Popescu, iar pe cealăltă stau scrise cuvinte cemoţionante, care să amintească de cântăreaţa de muzică populară.

Om ireproşabil. Om pur şi minunat. Om bun şi simplu. Om încărcat de daruri, Minune de la Dumnezeu. Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate şi simplitate incredibilă.

Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost un bun naţional. În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit şi bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată. Ai fost, eşti şi vei rămâne îngerul nostru păzitor„, este mesajul pe care fiicele Ionelei Prodan l-au gravat pe monumentul de la Cimitirul Bellu.

Ionela Prodan a murit în 16 aprilie 2018, după ce s-a luptat o perioadă lungă cu o boală cruntă. Anamariei Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spital.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a intrat în Top 300 Capital 2021 cu o avere de 40-60 de milioane de euro. Ce afaceri are şi în ce domenii

Ionela Prodan a presimţit divorţul fiicei sale?

Anamaria Prodan și-a pierdut mama în urmă cu trei ani de zile, când regretata cântăreaţă de muzică populară a murit de cancer. Ionela Prodan l-a apreciat mult pe Laurenţiu Reghecampf, al doilea soţ al fiicei sale.

Impresara i-a fost alături mamei sale din prima clipă în care i-a aflat diagnostiul cumplit până când organismul ei a cedat și a părăsit această lume. Acum aproape un an a mărturisit ce i-a spus aceasta înainte să își dea ultima suflare.

Noi, oamenii, numai asta avem pe Pământ: familie și copii, nu bani. E cel mai frumos lucru pe care poate să-l aibă un om. Am luat totul de la ea, și bunele și relele, mama m-a învățat să nu uit de unde am plecat, să respect, să iubesc oamenii. Ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost să avem grijă de noi și de copii”, a declarat Anamaria Prodan.