Cum arată Nicole Cherry însărcinată în 6 luni. Primele imagini cu burtica de gravidă

Cum arată Nicole Cherry însărcinată în 6 luni. Artista a surprins pe toată lumea când a anunţat că va deveni mamă. La doar 22 de ani, cântăreaţa va aduce pe lume primul său copil, al cărui nume l-a şi dezvăluit şi are o semnificaţie aparte.

31 aug. 2021, 14:40

Cum arată Nicole Cherry însărcinată în 6 luni. O femeie împlinită se simte acum cântăreaţa, care, în urmă cu câţiva ani, cucerea publicul cu piesa „Memories”. Trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Florin şi peste aproximativ trei luni vor face cunoştinţă cu fetiţa lor.

Cum arată Nicole Cherry însărcinată în 6 luni

Nici mie nu mi-a venit să cred la început, dar suntem foarte aproape de momentul în care ne vom întâlni cu micuța noastră cireșică. Și pot să vă spun că abia aștept să o cunoaștem, să o simțim, să ne bucurăm împreună, să ieșim la plimbare…

Să știi că toată lumea consideră că, dacă rămâi însărcinată când ești foarte tânără, nu ai probleme cu sarcina. Până acum, chiar așa a fost în mare, nu au fost situații dificile și nici nu am întâmpinat probleme mari. La începutul sarcinii, am avut grețuri și eram mai obosită, atunci mi-a fost puțin mai greu.

Însă, după primele luni, grețurile au dispărut complet. Nici pofte nu pot să zic că am avut prea multe, dar de când sunt însărcinată îmi place și mai mult să consum fructe și să mănânc sărat. La un moment dat, mi-a fost foarte poftă de suc de portocale. În schimb, nu prea pot să mănânc deloc dulce în perioada aceasta.

Citeşte şi: Nicole Cherry a recunoscut că este de etnie romă: „Am copilărit în Ferentari, dar nu-mi place să mi vorbească cu „fă”. Înainte nu suportam manelele”

Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. (râde) Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis„, a declarat Nicole Cherry pentru Viva.ro.