Cum arată Nicoleta Luciu fără machiaj, la 43 de ani. Vedeta s-a schimbat complet după ce a renunțat la televiziune

Nicoleta Luciu a postat, recent, pe rețelele de socializare, un filmuleț în care le arată fanilor că a apelat la o nouă procedură la nivel facial. Cum arată acum vedeta în vârstă de 43 de ani, care a ales să se retragă din lumea mondenă, după ce a adus pe lume patru copii.

10 apr. 2024, 17:44
Cum arată Nicoleta Luciu fără machiaj, la 43 de ani. Vedeta s-a schimbat complet după ce a renunțat la televiziune

Cu toate că s-a retras din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu este activă pe rețelele de socializare, unde postează des și își ține la curent fanii cu activitățile pe care le are.

Vedeta împărtășește mereu cu urmăritorii procedurile la care apelează frecvent și trucurile care o ajută să își mențină tenul perfect.

„Vrei să știi secretul unui ten mai tânăr și mai ferm? Ați auzit de hifu? Acest tratament folosește tehnologia ultrasunetelor, pentru a vă oferi o piele impecabilă, fără intervenție chirurgicală sau timp de recuperare ”, le-a mărturisit Nicoleta Luciu fanilor, într-un filmuleț postat pe social media. Uite cum arată actrița fără filtre și fără machiaj!

Când nu apelează la ajutorul specialiștilor, Nicoleta Luciu își face singură măști pentru piele și păr din ingrediente naturale. „Îmi fac scrub de cafea cu ulei de măsline, de la mama lui, de aici, cum s-ar zice. Îmi dau pe păr și pe corp. Pe păr las cinci minute, apoi mă clătesc. În rest… sunt pe amidon acum, fac feliuțe subțiri de cartof, ceai de dafin, turmeric, miere”, a spus actrița în trecut.

Cu toate că Nicoleta Luciu este mamă a patru copii, se menține într-o formă fizică excelentă și își face mereu timp pentru ea. Fosta Miss România 1999 are trei fii și o fiică – Zsolt Junior (15 ani) și tripleții Kim, Kevin și Karoly (11 ani). Îngrijirea copiilor este prioritară pentru actriță, dedicându-se acestora.

Citește și: Oana Radu, noi detalii tulburătoare din relația cu fostul soț: „Așa mi-am dat seama că e un om care vrea să facă rău”

Unde locuiește și cu ce se ocupă în prezent Nicoleta Luciu

În urmă cu ani buni, Nicoleta Luciu a ieșit din lumina reflectoarelor și s-a mutat departe de București, la Miercurea Ciuc, acolo unde are grijă alături de soțul ei de cei patru copii pe care îi au împreună.

Totuși, în decembrie 2023, s-a zvonit că Nicoleta Luciu ar divorța de soțul ei, Zsolt Csergo. Ulterior, cei doi au făcut declarații și au spus că nu este adevărat.

În trecut, Zsolt a înșelat-o pe actriță cu o antrenoare de fitness, dar Nicoleta l-a iertat. „Am renunțat să divorțez pentru că sunt 4 copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relația dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai ușor peste povestea cu soțul meu. Nu cred că m-ar mai înșela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâștige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua șansă. Ce a fost, a fost! Zsolt se bucură de orice moment cu mine. Încă lucrăm să reînnodam și relațiile intime„, declara modelul în 2013.

Citește și: Cum arată Laura Cosoi cu câteva săptămâni înainte să nască. A fost fotografiată de paparazzi în plină stradă