Cum arată Oana Mizil după despărțirea de Marian Vanghelie! Unde și cu cine a fost suprinsă de paparazzi

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit în această toamnă, după 11 ani în care au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Fosta partneră de viață a politicianului a fost surprinsă de paparazzi în București, alături de fiica ei, dar și de șoferul personal.

18 dec. 2022, 17:18
Cum arată Oana Mizil după despărțirea de Marian Vanghelie! Unde și cu cine a fost suprinsă de paparazzi

Oana Mizil și Marian Vanghelie au decis să o ia pe drumuri diferite după o relație de 11 ani.

La scurt timp despărțire, Oana Mizil a postat un mesaj pe contul său de socializare, însă l-a șters după două ore.

„Un capitol din cartea vieții mele s-a încheiat! A fost frumos, a fost o experiență, a fost și dureros, a fost o binecuvântare! Domnul să ne lumineze calea!”, a fost mesajul postat de Oana Mizil, în luna noiembrie.

Deși nu a traversat o perioadă prea frumoasă din viața, Oana Mizil radiază și arată superb.

Fosta parteneră a lui Marian Vanghelie a fost surprinsă de paparazzi WOWbiz în București, alături de șoferul său și cea mai importantă persoana din viața ei, fiica pe care o are cu politicianul.

Oana Mizil

Oana Mizil a ajuns cu mașina condusă de șofer în fața unui imobil din București, acolo unde a coborât din autoturism împreună cu fiica sa. Frumoasa vedetă este într-o formă de zile mari și radiază de fericire.

Îmbrăcată într-un compleu elegant deux pieces de culoare maro, din lână, Oana Mizil s-a dat jos din mașină și a așteptat-o pe fiica sa să coboare și ea, mai apoi și-a strâns lucrurile în geantă și-a luat haina de blană și au intrat împreună în clădire.

Mai multe poze, aici

Oana Mizil și Marian Vanghelie vor petrece sărbătorile împreună

Fiica celor doi este foarte fericită că aceștia vor fi din nou împreună de Crăciun.

”Normal, facem în familie, iar familia înseamnă mamă, tată, noi toți! Maria îl iubește foarte mult și asta își dorește! Nu trebuie neapărat să vină cu cadouri, important e să vină cu multă iubire!

Eu sunt o persoană foarte optimistă ă, foarte veselă, o persoană  puternică! Or ice  este greu este venit de la  Dumnezeu, în destinul nostru și depășim. A fost un an frumos, viașa noastră  este frumoasă!Viața a noastră trebuie să continue, cu bune și cu rele, și să le luăm ca atare, cu multă răbdare, cu multă credință, cu multă  speranță. O am pe cea mică car e este  lumina ochilor mei. Ea îmi dă f oarte  multă bucurie în viață și să sperăm să intrăm într-un an bun!”,  a mai spus Oana Mizil, pentru aceeași sursă.