Cum arăta FEMEIA BARBIE când era doar o fetiţă GALERIE

Ucrainianca Valeria Lukianova a devenit cunoscută în întreaga lume datorită numeroaselor operaţii estetice pe care le-a făcut. Ea a reuşit să se transforme într-o adevărată păpuşa Barbie. Cu toate modificările la care s-a supus, a existat un moment în viaţa ei în care era doar un copil normal care se juca cu păpuşi în loc să semene cu ele.

26 ian. 2013, 08:39

Operaţiile la care s-a supus au transformat-o pe Valeria dintr-o fată absolut normală, la o adevărată „păpuşă” vie. Acum, tânăra are o faţă micuţă, un ten ca de porţelan şi păr lung şi blond. Corpul ei este de asemenea bine sculptat, astfel că tânăra seamănă foarte mult cu păpuşile Barbie cu care se juca în copilărie. 

Transformările Valeriei sunt în acelaşi timp contestate şi admirate. În timp ce multe fete visează să ajungă asemeni ei, există şi multe persoane care spun că fotografiile ei sunt editate şi tratamentul la care s-a supus a fost extrem.

Valeria nu a avut o copilărie uşoară. Potrivit profilului personal de pe site-ul Katagogi, ea a fost crescută doar de mama ei, Irina Pashkeeva. Născută în 1993, tânăra a avut parte înca de mică de şedinţe foto. Mama a fost de acord cu schimbările la care a recurs copilul, tânăra începând când avea doar 15 ani. Chiar mai mult, femeia a insistat că nu ar fi putut să o oprească, deoarece „copii fac ce vor ei”. Ea a adăugat că tânăra este doar „o fată bună şi inocenta căreia îi plac panglicile şi fundiţele”.