Cum arată penthouse-ul în care au locuit Carmen Grebenișan și soțul său. A costat nu mai puțin de 250.000 de euro. „Interiorul e amenajat în stil industrial”

Carmen Grebenișan, creator de conținut, și Alex Militaru au divorțat după trei ani și au lăsat toate planurile în urmă.

29 mart. 2024, 21:49

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care s-a încheiat de curând. Cei doi au stat împreună într-un apartament de tip penthouse, pe care Carmen Grebenișan l-a achiziționat în 2020 și pe care au dat o sumă uriașă de bani.

Carmen Grebenișan a cheltuit aproximativ 250.000 de euro, în care atât ea, cât și el au făcut investiții masive pe parcurs.

Cum arată apartamentul în care au locuit Carmen Grebenișan și Alex Militaru

Carmen Grebenișan a spus că a dat mai puțini bani decât ar fi trebuit pe acel apartament. „Casa a fost cumpărată. Am găsit-o dintr-o greșeală. Am avut noroc. A fost la un preț bun. E un apartament de tip penthouse. Este mai ieftin decât ar fi trebuit să fie”, spunea influencerița la momentul respectiv.

„Am investit destul de mult. Nu am făcut un calcul total. Am avut un cont în care puneam banii de fiecare dată când îmi intrau mie banii eu îi ăpuneam acolo. Pe toți, absolut toți, vă zic sincer, stăteam pe lună cu minimul necesar, voiam să investesc absolut tot. E o investiție comună. (…) Nu e o casă pe care să o vindem vreodată. (…) Nu am fost fană, genu ăsta de fată ca să-mi cumpăr genți, pantofi, mereu am investit în ceva”, a mai spus Carmen Grebenișan.

Citește și Adela Popescu își construiește casă la Șușani! Actrița le-a arătat fanilor săi cum vor arăta încăperile. ”Cât de fericită sunt”

Apartamentul în care stăteau cei doi are un dormitor și dressing la parter și o terasă uriașă la etaj. Băile au un design deosebit, iar cada e neagră și în jur sunt multe plante.

Vlad Crețeanu, un fotograf apreciat, a dezvăluit pe site-ul său cum arată apartamentul lui Carmen Grebenișan și ce i-a atras atenția în mod deosebit.

„Am fotografiat apartamentul lui Carmen Grebenișan și al lui Alex Militaru chiar înainte de Crăciun, așa că livingul era decorat de sărbătoare, ceea ce făcea amenajarea și mai specială. Pentru că influencerița folosește spațiul și pentru campaniile pe care le desfășoară, obiectivul amenajării a fost acela de a obține un spațiu instagramabil. Spațiul e un duplex, cu zona de zi, dormitorul și dressingul la parter, și o terasă generoasă cu bucătărie la etaj. Interiorul e amenajat în stil industrial, obținut prin cromatica închisă, masculină, pereții cu aspect de beton nefinisat și elementele metalice.

Holul este un spațiu futurist, efect obținut prin benzile încastrate de LED, montate strategic, și ușile filomuro (cu toc ascuns), vopsite în același finisaj de beton cu pereții. Cele două băi folosesc finisaje naturale și invită jungla în interior.

Baia cu duș walk-in și lavoare din piatră are o oglindă generoasă, cu formă atipică, înconjurată de plante și mușchi verde, iar baia cu cadă se distinge prin piesa freestanding neagră, pusă în valoare de ceramica în nuanțe deschise, naturale. Peretele cu lavoarul freestanding negru e finisat cu pietre, ceea ce completează designul deosebit al spațiului. În dormitor, patul orange reia textura canapelei din living, iar oglinda montată pe tăblia patului demontează simetria, devenită banală”, a povestit Vlad Crețeanu.

Citește și Theo Rose, adevărul despre relația cu Anghel Damian: „Este greu să-i faci față când te cerți cu el”