Cum arată relaţia Niculinei Stoican cu fiul ei: „Nu tot ce visăm noaptea putem să realizăm ziua”

Vlad are 28 de ani şi este mândria familiei Stoican-Stănescu. A studiat la Londra și Viena, iar acum este consilier de investiții în piața financiară şi își ajută și părinții cu sfaturi pentru afacerea familiei.

05 ian. 2022, 00:17
Cum arată relaţia Niculinei Stoican cu fiul ei: „Nu tot ce visăm noaptea putem să realizăm ziua”

Niculina Stoican este extrem de mândră de singurul ei copil, mai cu seamă pentru faptul că acesta a reușit să se descurce singur în viață.

Băiatul meu are 28 de ani. El își vede de drumul și de viața lui. Am reușit prin educația pe care i-am dat-o să dau societății și țării un om de nădejde, un om care își vede de viața lui, care nu este dependent de mine, care poate să facă bine în jur. Asta mi-am dorit foarte tare, ca el să aibă un echilibru, să fie frumos la minte și la trup. (…) Vlad este amprenta noastră. Pentru noi, din momentul în care s-a născut Vlad, multe schimbări au fost. Pentru noi a fost definiția vieții noastre. Totul s-a învârtit în jurul lui”, a spus Niculina Stoican într-un interviu pentru Antena Stars.

Niculina Stoican şi fiul ei

Niculina Stoican şi fiul ei au o relaţie exemplară

Artista mărturiseşte că marea ei bucurie este faptul că este pe aceeaşi lungime de undă, că au aceleaşi principii, aceeaşi gândire, acelaşi mod în care privesc viața. În plus, l-a învăţat pe tânăr să-şi ţină picioarele bine înfipte în pământ, să nu considere că visele pot deveni realitate peste noapte.

Citeste si Dezvăluire-şoc a Niculinei Stoican despre relaţia pe care a avut-o cu Petrică Mîţu Stoian: „Legea supravieţuirii… ca în junglă. Noi am avut o înţelegere pe care eu am respectat-o cuvânt cu cuvânt”

În general, noi nu am avut niciodată discrepanțe în gândire. Am învățat să ținem cont unii de ceilalți, să ne prețuim, să vedem ce dorințe avem, ce se poate face și ce nu se poate face, pentru că nu tot ce visăm noaptea putem să realizăm ziua sau cel puțin în viața mea nu s-a întâmplat așa”, a adăugat artista.

Citeste si Cum arătau Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican în tinerețe. Imagini inedite din perioada în care cântau împreună în Ansamblul „Doina Gorjului”