Cum arată rochia de mireasă a Robertei Anastase. Află cum o descrie Botezatu, cel care a creat-o

Roberta Anastase s-a căsătorit religios, duminică după-amiază, cu omul de afaceri Victor Farca, după 15 ani de relaţie. Petrecerea are loc la Palatul Ştirbey, începând cu ora 18.00. Rochia miresei a fost creată de Cătălin Botezatu din pene de struţ şi ştrasuri din organza.

30 iun. 2013, 15:49

Roberta Anastase a spus „Da” după o relaţie de 15 ani cu Victor Farca, inginer şi om de afaceri, pe care l-a cunoscut în anul 1998, la Techirgiol, unde Roberta Anastase, pe atunci membru al Partidului Democrat, organiza Şcoala de Tineret.

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor i-a încredinţat lui Cătălin Botezatu sarcina de a-i crea rochia de mireasă.

Nu este o rochie cu multe trene şi crinolină, dintre cele pe care eu nu le suport. Este o rochie foarte comodă, apropiată de linia corpului, iar trena este una cu care te poţi mişca foarte lejer. Sunt puse straturi, straturi de pene de struţ peste care sunt aplicate straturi din organza naturala„, a descris Cătălin Botezatu rochia Robertei, la România TV.

Celebrul creator român spune că este o rochie romantică, dar chic în acelaşi timp. El a lăudat corpul deputatei PDL despre care spune că a slăbit „extrem de mult”.

Este o rochie romantică şi chic în acelaşi timp. Nu este deloc vulgară. Roberta are un corp de invidiat, ea a slăbit extrem de mult şi are formele unui manechin„, a spus Botezatu, care nu a vrut să dezvăluie preţul rochii de mireasă.

CITEŞTE ŞI Află care este meniul pe care îl vor gusta nuntaşii la petrecerea căsătoriei Robertei Anastase