Cum arată rulota de lux cu care călătorește Dana Rogoz. Cazarea pe patru roți are două paturi, o zonă de luat masa și numeroase spații de depozitare

Dana Rogoz și soțul ei au decis, cu mult timp în urmă, să își ia o autorulotă cu care călătoresc foarte des. Vedeta a recunoscut că au dormit în ea chiar și în fața grădiniței, unde merge fiica ei, Lia.

16 apr. 2024, 11:10

Dana Rogoz și soțul ei au fost mereu pasionați de călătoriile cu autorulota. Cei doi și-au petrecut așa chiar și luna de miere, mergând prin Europa timp de o lună. Ulterior, după ce au devenit părinți, s-au bucurat de acest gen de vacanțe împreună cu micuții lor, Lia și Vlad.

Citește și: Dana Rogoz, amintiri din copilăria marcată de Abracadabra. „Am început să câștig bani de pe la opt ani. De fiecare dată, la finalul sezonului de filmări, adulții din echipă veneau să se împrumute la mine”

Cum arată rulota de lux cu care călătorește Dana Rogoz

Dana Rogoz și Radu Dragomir au început să meargă împreună cu autorulota încă de când s-au căsătorit, continuând cu drumurile prin lume chiar și după ce au devenit părinți. Cei doi au amenajat frumos cazarea pe patru roți și s-au asigurat că au tot ce este necesar pentru o călătorie lungă.

Autorulota actriței este una destul de spațioasă, fiind dotată cu o masă și două canapele, care se transformă într-un pat. Există, de asemenea, și o zonă unde dorm copiii. Casa mobilă are și multe dulapuri și sertare pentru veselă și toate accesoriile necesare. Iar pentru a-i oferi un aer familiar, Dana Rogoz aadăugat diferite flori, ornamente și un covor modern.

Actrița și soțul ei se pregătesc să plece cu autorulota și de Paște, iar din cauza nerăbdării au decis să petreacă o seară în familie în fața grădiniței unde învață micuța Lia. Dana Rogoz a povestit că s-au simțit foarte bine toți patru.

„S-a întâmplat ca azi să am o filmare cu autorulota. Și dacă tot am echipat-o corespunzător și am pregătit-o pentru vacanța de Paște, Radu și cu mine ne-am decis, spontan, că ar fi drăguț că în noaptea această să dormim în ea. Nu aveam timp să plecăm din București cu copiii, așa că doar am pornit autorulota din fața casei și am «călătorit» până la grădiniță Liei, adică la circa 5 minute de mers cu ea. Și iată cum în noaptea aceasta vom dormi în fața grădiniței! Am făcut asta și când era Vlad mic, la aceeași grădiniță.

Eram supărați că întârziam tot timpul, așa că am zis că în felul acesta, dormind în fața grădiniței în autorulotă, în sfârșit vom fi și noi o dată primii! Așa și cu Lia acum. Am luat cina, ne-am schimbat în pijamale, am făcut patul, i-am citit ceva lui Vlad, care a adormit deja, mai trebuie doar să o adormim și pe Lia, care e foarte entuziasmată de această seară cu totul inedită. Iar mâine dimineața ne vom trezi la ora obișnuită, dar nu vom fi pe grabă deloc”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Citește și: Cum arată locuința din Viscri pe care Dana Rogoz o renovează alături de familie. Proprietatea săsească prinde contur pe zi ce trece