Cum arată şi ce face acum Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea „Româmii au talent 2017”. Ce a făcut cu premiul de 120.000 de euro FOTO

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea ediției 2017 a show-ului "Românii au talent" și a premiului de 120.000 de euro, a impresionat pe toată lumea, atât cu calitățile sale vocale, cât și cu povestea sa impresionantă de viață.

23 mai 2019, 07:29
Cum arată şi ce face acum Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea „Româmii au talent 2017”. Ce a făcut cu premiul de 120.000 de euro FOTO

Lorelai Moșneguțu a fost invitată în America la aniversarea a 25 de ani a Challenged Athletes Foundation.

Ce note a obţinut Lorelai Mosaneguţu la Evaluarea Naţională

„Dragii mei, am fost invitată în aprilie în San Diego (California) cu ocazia aniversării a 25 de ani a fundației Challenged Athletes Foundation! Vă mărturisesc că a fost o experiență inedită într-un colț de rai cu oameni onești, minunați și super fericiți, o fericire molipsitoare, pe care am trăit-o la maxim! Felicitari tuturor pentru astfel de evenimente! Demonstrați că vă pasă de persoane speciale ca noi!” a transmis Lorelai pe pagina sa de Facebook.

Lorelai Moşneguţu a venit pe lume fără mâini şi fără femururi, fiind abandonată în spital de cea care i-a dat naştere. Fetiţa a fost salvată de Viorica Pârvan, un asistent maternal, care a devenit mama ei adoptivă. În finala „Românii au talent” , artista a cântat o melodie intitulată „Rise Like a Phoenix / Ridică-te (din cenușă) ca pasărea Phoenix”.