Transformare şocantă! Cum arată şi ce face Macaulay Culkin la 29 de ani de la „Singur acasă”

Cum arată şi ce face Macaulay Culkin la 29 de ani de la "Singur acasă"vedţi un pic mai jos. 

11 dec. 2019, 12:41

Să devii celebru la 10 ani și rolul acela să îți marcheze viitorul nu e ușor, scrie viva.ro. Iar de asta s-a putut convinge Macaulahy Culkin, care, după ce a atins celebritatea cu „Singur acasă”, a rămas ancorat toată viața de rolul simpaticului puști Kevin.

Citeşte şi SINGUR ACASĂ 2018. Macaulay Culkin revine în rolul care l-a consacrat VIDEO

Provenit dintr-o familie cu 8 copii, Macaulay s-a simțit ca peștele în apă la filmările pentru singur acasă, puștiul luând castingul la care au participat nu mai puțin de 100 de copii! În timp ce prima parte a filmului i-a adus în conturi doar 100.000 de dolari, ei bine, pentru „Singur acasă: Pierdut în New York” carismaticul băiețel a câștigat nu mai puțin de 4,5 milioane de dolari! A devenit peste noapte idolul copiilor din lumea întreagă, iar de atunci toată lumea l-a numit Kevin…

Din nefericire însă pentru actor, celebritatea venită prea devreme l-a destabilizat, în viața reală Macaulay fiind departe de personajul interpretat, chiar dacă multă vreme nu și-a pierdut figura ingenuă. În 2015, actorul s-a aflat multă vreme în atenția presei, jurnaliștii concluzionând că aspectul neîngrijit, trupul emaciat, chipul palid, nebărbierit și privirea pierdută duceau spre o singură concluzie – dependența de heroină, de care multă vreme s-a crezut că Macaulay nu va scăpa.

Macaulay Kulkin a fost devastat când a pierdut-o pe Mila Kunis
Evident, pe actor nu l-a ajutat deloc nici faptul că eșuase în plan amoros, fiind încă bântuit de imaginea superbei Mila Kunis, iubita lui vreme de 8 ani, de care s-a despărțit mai mult obligat și pe care nu a reușit să o recâștige. Aceasta a încercat să-i fie alături fostului ei iubit, mai mult de dragul vremurilor trecute, însă în acest timp și-a refăcut viața alături de actorul Ashton Kutcher, iar asta l-a devastat pe Macaulay.

Drogurile i-au distrus viața

Deși, la vremea respectivă locuia într-un apartament de 2 milioane de dolari, Kulkin avea un aspect atât de neîngrijit, încât arăta aproape ca un boschetar, cu lațe slinoase și haine de la second hand! În plus, actorul avea și un anturaj total nepotrivit, printre prietenii săi numărându-se Adam Green, membru al trupei punk Moldy Peaches, con­sumator fidel de ketamină. Fiind „încurajat” de un asemenea anturaj, nu e de mirare că s-a speculat că actorul e pe moarte, cu atât mai mult cu cât sursele suțineau că acesta consuma droguri de 4.000 de dolari pe lună!

O nouă viață

Acum, la 39 de ani, Macaulay Culkin este din nou recunoscut în poze de către fanii săi. Carismaticul actor încă joacă în filme, dar, dat fiind că nu a mai cunoscut niciodată același grad de succes, nu aceasta este principala sa ocupație. Macaulay a lansat, în 2018, un site de comedie, Bunny Ears, unde parodiază alte site-uri celebre.

La finele anului trecut, actorul le-a transmis o provocare fanilor săi, care au fost rugați să-i aleagă noul nume, promițându-le că și-l va schimba. La începutul anului 2019, pe baza voturilor primite, actorul și-a schimbat numele, iar acum se numește… Macaulay Macaulay Culkin Culkin!

În ceea ce privește viața sentimentală, Macaulay nu mai este… singur acasă, actorul fiind de aproape trei ani într-o relație cu actrița și fotomodelul Brenda Song, căreia i-a promis că-i va face mulți copii frumoși. Nu e exclus, așadar, ca seria „Singur acasă” să aibă și o urmare în care va juca viitoarea familie a lui Culkin!