Cum arată şi ce face prima nevastă a lui Cristian Cioacă

Înainte de mariajul cu Elodia Ghinescu, Cristian Cioacă a fost însurat cu o femeie pe nume Lavinia Bălan. Aceasta se află în Franța, unde îi merge de minune.

31 dec. 2017, 11:45

Cristian Cioacă, deja celebrul polițist care a ucis-o pe avocată Elodia Ghinescu, a fost condamnat în 2014 la 16 ani și opt luni de închisoare.

Înainte de mariajul cu Elodia Ghinescu, Cristian Cioacă a fost căsătorit cu o femeie pe nume Lavinia Bălan. Despre aceasta nu se știu foarte multe lucruri.

Prima soție a fostului polițist se află în Franța, acolo unde o duce foarte bine.

Astfel, potrivit știrilekanald.ro, Lavinia Bălan (42 de ani) este prima sotie a lui Cristian Cioacă. Căsnicia cu acesta a durat puțin si a fost ca un vis urât pentru Lavinia, care s-a mutat apoi definitiv în Franța, unde și-a si refăcut viața alături de Olivier.

Prima soție a lui Cristian Cioacă este o femeie împlinită și în plan profesional. Lavinia Bălan s-a angajat inițial ca senior-cercetător la Institutul de Știinta Materialelor din Mulhouse, ulterior devenind un nume mare în cercetarea chimică și biologică moleculară din Hexagon. De altfel, ca dovadă a pregătirii înalte de care da dovadă, prima soție a lui Cristian Cioacă a obținut – alaturi de alți doi colegi de la institut – și un brevet de inventator pentru „nanocompozit luminiscent organo-anorganic bazat pe nanoparticule de oxid de zinc şi metoda sa de fabricare”.