Cum arată şi cu ce se ocupă soţia lui Lucian Bute. Cei doi s-au căsătorit în 2013 şi au doi copii FOTO

Lucian Bute (43 de ani) s-a căsătorit în 2013 cu Elena. Cei doi au făcut o nuntă ca în poveşti la Castelul Cantacuzino din Buşteni. Au împreună doi copii.

29 ian. 2024, 20:42

Cum arată şi cu ce se ocupă soţia lui Lucian Bute. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste şi sunt de nedespărţit de 18 ani. S-au mutat definitiv în Canada şi şi-au deschis mai multe afaceri în Montreal.

„Pe soția mea am cunoscut-o în România. Puteam să mă căsătoresc cu o canadiancă, dar tot româncele mi-au fost mai dragi. Suntem fericiți, avem doi copii sănătoși”, declara acum ceva vreme Lucian Bute.

Fostul campion mondial a investit o parte din banii câştigaţi în box în mai multe afaceri imobliare din Montreal, de care se ocupă şi Elena Bute.

„Am businessul meu. Am investit banii câștigați în imobilare. Mi-am luat câteva apartamente pe care le închiriez. Le gestionăm împreună eu și Elena. Suntem fericiți cu ce facem. În pandemie nu am fost afectați. Închirierile se fac aici pe un an. Din contră, am avut cereri mai mari, oamenii stăteau în casă. Ca business, nu am simțit”, a mai spus Lucian Bute.

Citeşte şi: Ce s-a ales de Lucian Bute, marele campion al României, după ce s-a mutat definitiv în Canada: „Am fost foarte afectat emoțional și psihologic”

Lucian Bute s-a consultat cu soţia lui, iar cei doi au decis să se stabilească definitiv în Canada: „Am avut discuții pe tema asta cu soția înainte de a mă retrage. Ne-am așezat la masă. Ce facem? Ne întoarcem, nu ne întoarcem? Eram îndoiți. Dar a venit primul copil pe lume, apoi la un an și ceva după a apărut al doilea, iar atunci am stat cu Elena și ne-am gândit. Ce ne dorim? Noi avem 40 de ani, viața e făcută, dar pentru copilașii ăștia? Punem interesul lor pe primul plan. Canada ne oferă mai multe pentru viitorul lor”, a declarat Lucian Bute.