Cum arată și cu cine seamănă Irina Columbeanu. La 14 ani are calitățile unui model

Monica Gabor s-a stabilit în Statele Unite ale Americii după divorțul de Irinel Columbeanu, iar de mai bine de un an de zile a luat-o și pe Irina.

11 apr. 2021, 10:53

Cum arată și cu cine seamănă Irina Columbeanu. Aceasta s-a stabilit în Statele Unite ale Americii unde locuiește alături de mama sa și partenerul său de viață de mai bine de un an de zile. Irina s-a transformat într-o adevărată domnișoară, iar la vârsta de 14 ani putem spune că are toate calitățile pe care trebuie să le îndeplinească un model

Recent, Monica și Ramona Gabor au postat fotografii în care apare Irinuca, care nu mai este atât de activă pe conturile personale de socializare. Ambele surori sunt mândre de aceasta și nu ratează nicio ocazie să o arate. În fotografia respectivă, Monica Gabor apare alături de fiica ei, stând pe niște scări. Îmbrăcate în fuste scurte, fanii au putut observa că Irina i-a moștenit trăsăturile fizice.

Citește și: George Burcea a dat tot din casă. Actorul a dormit DOUĂ SĂPTĂMÂNI în fața blocului Vivianei

De asemenea, fanii s-au arătat impresionați nu doar de frumusețea celor două, dar și de cât de mult a crescut Irina: ”Ce drăguță e Irina, n-am mai văzut-o de foarte mult timp.”, ”Sunteți atât de frumoase!”, ”Sunteți superbe.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Cum arată și cu cine seamănă Irina Columbeanu. Irina, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, era cunoscută pe rețelele sociale, unde adunase o comunitate destul de numeroasă. După plecarea în Statele Unite ale Americii, însă, ea a renunțat la rețelele sociale.

Irinel Columbeanu ține legătura cu Irina chiar dacă sunt la mii de kilometri distanță unul de altul. Fostul afacerist e mândru de fiica sa, dar și de educația pe care o primește în America, precizând că Monica Gabor a învățat-o să facă economii. Acestea duc un trai decent în America, nu unul înconjurat de lux.

Citește și: Sfaturile de nutriție ale Mihaelei Bilic. Da sau nu pentru planurile alimentare ale antrenorilor de fitness