Cum arată soacra lui Dani Oţil. Mama Gabrielei Prisăcariu şi-a sărbătorit ziua de naştere

Cum arată soacra lui Dani Oţil. Prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan şi Dani" şi soţia lui, Gabriela Prisăcariu, au devenit de curând pentru prima oară părinţi. Cei doi încearcă să se acomodeze în această nouă ipostază, momentan singuri, fără niciun ajutor.

28 sept. 2021, 12:31
Cum arată soacra lui Dani Oţil. Mama Gabrielei Prisăcariu şi-a sărbătorit ziua de naştere

Cum arată soacra lui Dani Oţil. Blondina a fost destul de discretă în ceea ce priveşte familia ei, însă, recent, a fost mare sărbătoare în familia ei. Cea mai importantă femeie din viața ei, mama sa, și-a sărbătorit ziua de naștere.

Citeşte şi: Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil au dezvăluit ce nume au ales pentru fiul lor FOTO

Cum arată soacra lui Dani Oţil

În semn al iubirii și al respectului pe care i-l poartă, vedeta a postat o imagine cu mama ei şi i-a transmis un mesaj emoționant. „Acum că știu ce înseamnă să fii mamă… Toate cuvintele din lume nu ar descrie cât sunt de recunoscătoare pentru tine… La mulți ani, mama!”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu, primele declarații după naştere

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil

au devenit părinții unui băiețel superb, care a primit nota 10 la naștere. Soția prezentatorului de la Antena 1 a făcut primele declarații despre cum se simte, la două zile după ce a născut.

Profit de faptul că bebe e la ultimul control plecat. Astăzi ne externăm. Abia așteptăm! Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele. Nu mă așteptam să fie atât de multe. Pentru că am tot primit diverse întrebări, o să vă povestesc puțin aici despre cum a decurs toată nașterea.

Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele, nu mă așteptam să fie atât de multe. Pentru că am tot primit diverse întrebări, o să vă povestesc despre cum a decurs toată nașterea.

Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10.30, prin cezariană, nu stau să explic ce și de ce nu am născut natural, sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram.


loading...
Partenerii noștri