Cum arată Tania Budi fără niciun un strop de machiaj pe faţă

Tania Budi mereu a uimit prin apariţiile sale, având o siluetă de invidiat pe care şi-o păstrează astfel, fără cusur, chiar şi la cei 48 de ani ai săi.

04 dec. 2016, 16:48

De această dată, însă, fosta iubită a designerului vestimentar Cătălin Botezatu a făcut o demonstraţie live că poate să arate impecabil, chiar la orice oră din zi. Tania Budi  a fost surprinsă în clipa în care a ieşit, într-o dimineaţă a săptămânii trecute, să îşi plimbe căţelul. Vedeta a ieşit din casă fără gram de fard pe faţă. Un lucru pe care l-ar putea face mai des, pentru că arată cât se poate de bine şi naturală, fiind de-o frumuseţe la care multe dintre femei pot doar să viseze, chiar şi cele mai tinere decât ea.

În plus, Tania Budi a ieşit îmbrăcată cu o pereche de jeanşi şi o geacă de culoare neagră, la care a asortat o şapcă în aceeaşi nuanţă. Cel mai probabil pentru a nu fi recunoscută pe stradă, ea a ales să nu renunţe nici o clipă la accesoriul de pe cap. Mai mult, de când a dat uitării nuanţa de blond care a consacrat-o, în favoarea castaniului deschis, fosta lui Botezatu pare să se fie total transformată. Însă, acesta nu mai e un secret pentru nimeni, având în vedere că vedeta nu a stat vreodată pe tuşă şi a găsit mereu mici trucuri pentru a se reinventa.

Considerată una dintre cele mai senzuale apariţii din showbiz-ul autohton, Tania Budi şi creatorul de modă Cătălin Botezatu au trăit, în urmă cu 20 de ani, o pasională poveste de dragoste. Cum dragostea nu învins, însă, proba timpului, cei doi au preferat să păstreze o relaţie foarte bună de prietenie. De asemenea, tocmai pentru că este o femeie cât se poate de frumoasă şi elegantă – fiind perfect conştientă de acest lucru, Tania a preferat mereu să fie discretă în ceea ce priveşte viaţa sa personală. Nici nu i-a plăcut vreodată să dea prea multe detalii despre cei care i-au furat, pe rând, inima, de-a lungul timpului.

Sursa: cancan.ro