Cum arată un ÎNGER. Un bărbat a fotografiat un mesager al lui DUMNEZEU FOTO

Îngerii sunt, în mai multe religii, ființe spirituale pozitive sau negative, ele fiind duhuri cu sau fără trup venite din Rai. Învățăturile religioase variază între ele, în special la aspectul în care îngerii ori au voință proprie, ori sunt extensii ale voinței supreme ale lui Dumnezeu. Deși înfățișarea îngerilor diferă, aceștia primesc o înfățișare umană, fiind dotați cu aripi măiestre.

08 nov. 2014, 12:26

Chiar dacă puțini oameni de pe această planetă se pot lăuda cu au văzut astfel de ființe, există totuși anumite mărturii ale aparițiilor angelice în diverse locuri de pe glob, scrie descopera.ro. Pentru că acestea sunt contestate cu vehemență, iar contestatarii folosesc cu ardoare expresia „până nu văd, nu cred”, un bărbat de origine americană încearcă să le închidă gura cu fotografiile realizate într-o pădure.

Citeşte şi Părintele ARSENIE BOCA, cu limbă de moarte: „Dacă nu faceţi asta, veţi avea CANCER”

David Z se afla împreună cu prietenii săi într-o pădure din statul Michigan (SUA). Ieșiseră să se relaxeze în natură, dar dintr-o dată o prezență misterioasă le-a tulburat profund excursia. Era vorba despre o prezență energetică misterioasă, care a fost asemănată de membri grupului cu un înger.

David Z fiind fascinat de ceea ce îi fusese oferită să vadă, a pus mâna pe camera de fotografiat și a început să capteze numeroase cadre. Ca și cum nimic nu s-a întâmplat, îngerul în cauză își vedea nestingherit de treabă și parcă ignora cu desăvârșire prezența oamenilor. Martorii oculari susțin că ființa bizară emana energie pozitivă și au fost capabili să simtă cum aceasta le penetra corpul.

Cuvântul înger înseamnă „mesager” sau „trimis” și acest cuvânt exprimă natura serviciului angelic făcut oamenilor. Acesta este motivul pentru care cei care l-au văzut sunt convinși că a fost vorba despre un semn dumnezeiesc.