Cum arată viața de familie a Dianei Șoșoacă. Avocata și-a cerut soțul în căsătorie

Senatoarea AUR a vorbit într-un interviu exclusiv pentru România TV despre viața personală, postul de senator al României, dar și despre măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei COVID.

01 ian. 2021, 20:15
Cum arată viața de familie a Dianei Șoșoacă. Avocata și-a cerut soțul în căsătorie
Familia senatoarei Diana Sosoaca

Cum arată viața de familie a Dianei Șoșoacă. Avocata a vorbit despre momentul în care s-a întâlnit cu soțul său, povestind cum s-au căsătorit la doar patru luni după prima întâlnire.

”Ne-am căsătorit în patru luni și ceva. Ne-am întâlnit într-o întâlnire la un ziarist, aveam un debate pe idei legislative și a fost atacat mișelește și  i-am luat apărarea. El mi-a luat mie apărarea si-așa ne-am cunoscut. La început doar am stat să discutăm chestiuni filosofice, de istorie și ușor-ușor, uite așa a fost” , a povestit Diana Șoșoacă.

”Cred că am fost cerut. Când mă cert cu nevasta mea mă gândesc că exista unul care o duce mai rău ca mine” , a adăugat soțul avocatei.

Citește și: Interviu de senzație cu senatoarea AUR, Diana Șoșoacă. Ce mesaj transmite actualului Guvern al României: ”Sunt cu ochii pe ei”

Soțul Dianei Șoșoacă și-a dat demisia pentru a sta alături de aceasta atât la proteste, cât și în viața de zi cu zi. Decizia acestuia a ținut cont și de faptul că avocata a primit de-a lungul timpului mai multe amenințări.

”El a trebuit să își dea demisia de unde lucra ca să stea cu mine non-stop evident. Nu e vorba de timp și el și-a dat seama că sunt niște probleme grave, si trebuie sa studieze cu mine la drept. El este chimist ca și profesie” , a explicat avocata.

Cum arată viața de familie a Dianei Șoșoacă. Avocata și senatoarea din partea AUR este de origine din Macedonia, mai exact din Skopie, iar numele întreg al avocatei este Diana Iovanovici Șoșoacă

”Iovanovici este numele meu de fată. Sunt macedoneancă din Skopie. Noi suntem din Macedonia. Deci jumătate din mine se trage din Skopie. Bunicii mei paterni de acolo vin. Bunicii paterni împreună cu toată familia au fugit aici în România. Şoşoacă este numele soţului meu. Nu mă deranjează, să ştiţi. Am mai văzut un termen, al unui domn care nu mai e ziarist în ultima vreme. A inventat şoşochează” ,  a declarat aceasta într-un interviu acordat recent jurnalistului Ion Cristoiu