Cum arată vila de lux a lui Florin Dumitrescu. Îndrăgitul bucătar și-a renovat locuința. ”A schimbat total aspectul”

Florin Dumitrescu nu mai are nevoie de nicio introducere. Îndrăgitul bucătar are o viață la care mulți visează, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Recent, cuplul și-a renovat vila de lux. Vezi în galeria foto cum arată.
Filip Stan
27 mai 2024, 12:37
Cum arată vila de lux a lui Florin Dumitrescu. Îndrăgitul bucătar și-a renovat locuința. ”A schimbat total aspectul”

Florin Dumitrescu și soția sa locuiesc într-o vilă de lux, echipată cu o curte spațioasă.

În urmă cu doar câteva luni, cei doi au ales să facă anumite modificări în căminul lor, concentrarea fiind mai ales în bucătărie, acolo unde cu siguranță Florin Dumitrescu își arată adevăratele talente.

Te-ar putea interesa și Ce etnie are Florin Dumitrescu. Chef-ul nu s-a ascuns niciodată

De peste 10 ani, Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, reprezintă un cuplu unit și simplu. Din rodul iubirii lor au ieșit două fetițe frumoase, Ava și Mia.

Pentru cei ce nu știu, Florin Dumitrescu s-a cununat civil cu Cristina în anul 2013, iar la un an distanță, cei doi au ales să organizeze o nuntă intimă.

Acum, Florin Dumitrescu are o viață frumoasă și o familie la fel de frumoasă, care se bucură de liniște, iubire și, bineînțeles, de lux.

Vila în care își petrec viața cei doi, alături de copiii lor este una elegantă și confortabilă, după cum se poate vedea și din imaginile din galeria foto.

Fostul jurat de la „Chefi la cuțite” împărtășește pasiunea sa pentru gătit prin intermediul mai multor videoclipuri filmate în bucătăria lor, conectând astfel cu urmăritorii săi prin rețete inspirate și sfaturi culinare.

Cu câteva luni în urmă, Florin Dumitrescu a mărturisit că își redecorează complet bucătăria, iar rezultatul final l-a prezentat pe Youtube.

Dumitrescu a optat pentru mobilier într-o nuanță deschisă, la care a încadrat și o varietate de electrocasnice.

„Încep să vă arat câte puțin din bucătăria mea nouă! Am făcut câteva schimbări pentru că deja mi se părea prea mica pentru mine… sincer, cred că am o bucătărie semiprofesională chiar la mine acasă. Acum chiar nu mai am nici o scuză când mă întreabă Cristina când mai gătesc și pe acasă.

Una dintre noutăți este hota din blat pe care mi-am dorit-o de foarte mult timp, mai ales că noua poziție a insulei nu ne permitea să instalam o hota de insulă. Are un design foarte interesant, absoarbe imediat aburii și mirosurile și are funcția Breeze care se poate activa înainte și după ce gătiți, pentru a reîmprospătă aerul din bucătărie”, a transmis Florin Dumitrescu pe rețelele de socializare.

Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, au îmbrăcat mai multe încăperi ale casei lor cu tapet.

Dormitorul matrimonial este spațios și este decorat cu un tapet cu motive florale și de păsări care te duc cu gândul la o vacanță, departe de casă.

”Viața e mai mișto cu tapet”

Camera fiicelor lor, Ava și Mia, este la fel de frumoasă, cele două fetițe se bucură de un dressing încăpător și bine organizat pentru hainele lor.

În curtea casei, acolo unde spațiul este cu adevărat generos, au fost create mai multe zone verzi, iar pentru cele două fetițe a fost amenajat un loc de joacă special.

„Viața e mai mișto cu tapet. La modul cel mai serios, a schimbat total aspectul. Și tapetul din dormitor… eram plecat când l-au pus și când am ajuns acasă, am zis Mamă! . Mie îmi place cel mai mult, mă relaxează. Dacă stai și te uiți pe el, descoperi chestii noi mereu”, a spus Chef Dumitrescu, pe Youtube.

Te-ar putea interesa și Anunţ îngrijorător al lui Florin Dumitrescu înainte de filmările de la MasterChef. „Voi da bătăi de cap”

„Mie îmi place foarte mult tapetul. Eu când eram micuță… nu știu cum au reușit ai mei pe vremea aceea – și toată casa era plină cu tapet. Mie mi-a plăcut întotdeauna tapetul.

Deoarece casa noastră era cu totul diferită față de casele celorlalți copii. Aducea așa un vibe elegant, luminos. Era altceva”, a ținut să precizeze și soția bucătarului.

Spynews
Anca Țurcașiu a devenit bunică! Nora sa a adus pe lume o fetiță. Ce nume va purta micuța: „Sunt cea mai fericită de pe pământ...” / VIDEO
Bzi.ro
Prețuri halucinante la concertul Coldplay! Cât a plătit un bucureștean pentru două ape, două doze de Cola Zero și popcorn
Fanatik.ro
Locul superb din Europa unde poți avea un sejur perfect cu bani puțini. Apa e turcoaz aici, iar peisajul îți taie răsuflarea
Capital.ro
Elena Udrea e nevinovată! Ce i-a făcut Traian Băsescu
Playtech.ro
Ce soție frumoasă are Nicolae Stanciu! Căpitanului României are cu ce se mândri
DailyBusiness
Mobilizare uimitoare pe șantierul acestei autostrăzi! Vești bune pentru milioane de șoferi
Adevarul
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
Spynews
Trei persoane și-au pierdut viața într-un teribil accident, în Iaşi. Un politician AUR și iubita lui au acroșat un pieton și s-au oprit într-un cap de pod / FOTO
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere. Un cunoscut lăutar s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală grea: "Dumnezeu să te ierte..." / FOTO
Evz.ro
Vladimir Putin se pregătește să fugă. Semnele care prevestesc ce e mai rău
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
BREAKING | Andrei Muraru a murit într-un accident cumplit de motocicletă 😢
Playsport.ro
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte de România - Ucraina
kanald.ro
Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne tulburase liniștea a reapărut. A fost începutul sfârșitului”
Capital.ro
Vladimir Putin A ACCEPTAT. Președintele Rusiei va semna acordul
StirileBZI
Românii pot primi 37.000 de euro! Banii sunt dați de Comisia Europeană
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Slovacia învinge Belgia cu 1-0 în meciul din Grupa E la EURO 2024
MediaFlux
ALERTĂ METEO ANM! Meteorologii ANUNȚĂ PRĂPĂDUL
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?