Cum aşteaptă cei mai bogaţi oameni SFÂRŞITUL LUMII. IMAGINI NEMAIPOMENITE GALERIE FOTO VIDEO

Un antreprenor american a oferit imagini incredibile din interiorul unui buncăr pe care l-a construit special pentru bogătaşii care se tem că sfârşitul lumii este aproape. 

23 dec. 2014, 15:25

Un antreprenor a dat lovitura după ce a transformat o bază de rachete nucleare într-un complex subteran de lux, în mijlocul Americii.

Preţul unui apartament în acest buncăr nu este la îndemâna oricui – costă peste 3 milioane de dolari, potrivit România TV.

Larry Hall a petrecut ani buni proiectând această ascunzătoare de lux destinată milionarilor care se tem că Apocalipsa va lovi, curând, omenirea.

Complexul se află la peste o sută de metri adâncime, în pământ, undeva în Kansas, pe locul unei foste baze de rachete nucleare. Zidurile sunt făcute din beton armat, cu o grosime de peste 3 metri. Iar asta nu e tot. În caz de atac, buncărul este apărat. Este o adevărată fortăreaţă, dispune şi de arme, grenade, nimeni nu va da bătăi de cap celor de aici.

Citeşte şi Previziuni TERIFIANTE pentru anii următori: Ce ne aşteaptă în 2015 şi cât de periculos este 2016

În total, sunt 12 etaje cu apartamente şi facilităţi de lux, la zeci de metri sub pământ. Fiecare nivel are 160 de metri pătraţi care pot găzdui până la 10 oameni. Iar preţul unui apartament este de 3,1 milioane de dolari.

„Acesta este un apartament pentru supravieţuire… Este unul dintre apartamente. Are trei dormitoare, două băi, aceasta este zona unde se ia masa… Pereţii sunt curbaţi, aşa este forma complexului. Acesta este baia cu jacuzzi. Toaletele sunt interesante, poţi regla totul, începând cu temperatura apei. E loc suficient pentru o mulţime de lucruri”, şi-a prezentat antreprenorul apartamentele din buncăr.

Într-un astfel de complex pot trăi 70 de persoane, timp de cinci ani. Buncărul milionarilor are electricitate, apă şi rezerve de alimente pentru o jumătate de deceniu. În plus, dacă vine Apocalipsa, milionarii ascunşi în buncăr au la dispoziţie şi o fermă piscicolă, o piscină şi un spa, un zid pentru căţărări, un poligon de trageri şi un cinematograf.

Acest complex este deja vândut, iar întreprinzătorul american a trecut la treabă şi s-a apucat de un alt buncăr pentru bogătaşi.