Cum au ajuns Paris Hilton şi Kim Kardashian LEGATE în portbagajul unei MAŞINI, fără să ştie VIDEO

Compania Ford a fost obligată să îşi ceară scuze public, după ce pe internet au apărut o serie de reclame sub formă de caricaturi, în care mai multe celebrităţi, printre care Paris Hilton şi Kim Kardashian, erau prezentate ca fiind legate la mâini şi picioare în portbagajul unui autovehicul.

28 mart. 2013, 09:41

Mai multe reclame respinse de compania Ford, dar apărute pe internet, au creat o serie de reacţii negative din partea criticilor. Caricaturilee erau menite să promoveze maşin Ford Figo în India, dar nu au mai fost făcute publice din cauza idei pe care o promovau, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Reclamă inedită: Ce se întâmplă când bărbaţii folosesc şamponul pentru femei? VIDEO

Compania americană şi-a cerut scuze public şi a declarat că nu a plătit niciodată pentru reclamele respective, adăugând că acestea nu ar fi trebuit să fie publicate pe internet. Atât surorile Kardashian, cât şi Paris Hilton au fost desenate ca fiind legate în portbagajul unei maşini, sub sloganul „Lasă-ţi grijile în spate cu portbagajul generos al noului Figo”.

Citeşte şi Cea mai sexy reclamă la mâncare: Heidi Klum, dezbrăcată, savurează un hamburger VIDEO

Cu toate că fotografiile nu au fost niciodată lansate în mod public, ele au creat o serie de reacţii negative, mai ales din partea oficialilor indieni, având în vedere problemele locale cu privire la violurile din ultima vreme. Campania Ford urma să fie promovată în India, ţara unde se produce această maşină şi în alte ţări în curs de dezvoltare.

Citeşte şi Iubitul ei sângera, iar ea poza sexy, lângă el. Ce vedetă câştigă titlul de blondă absolută

Compania de publicitate JWT India este considerată vinovată pentru aceste reclame, iar oficialii giganticului producător de maşini încearcă să descopere dacă cineva din cadrul companiei a aprobat aceste caricaturi sau nu. Într-o altă imagine apare Silvio Berlusconi cu trei brunete legate în portbagaj, în timp ce în ultima, Michael Schumacher îşi răpeşte trei competitori, pe Sebastian Vettel, Lewis Hamilton and Fernando Alonso.

Citeşte şi Keira Knightley, prea indecentă pentru Marea Britanie. Vezi spotul INTERZIS MINORILOR