Cum au apărut pozele cu Dacia Duster Pick-Up cu dublă cabină FOTO

Experimentele pe baza Dacia Duster continua, iar acum a fost surprinsa la plimbare, pe drumuri publice, o masina de teste cu tip de caroserie pick-up si patru portiere. Este pentru prima data cand apar poze Dacia Duster Pick-Up Double Cab, pana acum fiind stiut faptul ca au fost puse in circulatie doar pick-up-uri Duster cu cabina simpla (doua locuri).

22 mai 2015, 09:15
Cum au apărut pozele cu Dacia Duster Pick-Up cu dublă cabină FOTO

Fotografia cu Dacia Duster Pick-Up Double Cab a fost postata pe Facebook de catre un angajat Dacia care a surprins masina pe strada, scrie 0-100.ro. Automobilul are numere de PROBE, ceea ce inseamna ca este un prototip realizat pentru omologare si testare. Masina este mai lunga decat un Duster de serie si chiar decat Duster Pick-Up cu cabina simpla, ceea ce face trimitere la Duster Ambulanta.

Citeşte şi KAYOU, Dacia de 5000 de euro de la Renault. Când apare pe piaţă FOTO

Masinile Duster Pick-Up puse in circulatie pana acum au fost modificate de caroserierul Romturingia, clientul care le-a solicitat fiind compania petroliera OMV Petrom. Si Dacia Duster Pick-Up Double Cab este realizata tot de Romturingia, potrivit oficialilor companiei, nu de Renault Technologie Roumanie (RTR).

Citeşte şi DACIA lansează un nou DUSTER DE TEREN. Imagini BOMBĂ cu noul model FOTO

In urma unei vizite la RTR a fost prezentat jurnalistilor, in luna mai din 2014, un pick-up Duster cu patru usi si sase roti, despre care compania a spus clar ca nu exista intentii sa fie produs. Versiunea Duster Pick-Up Duble Cab surprinsa la teste pe strada in 20 mai 2015 pare sa fie insa mult mai fezabila pentru a fi produsa, daca nu oficial de Dacia, macar la carosierul Romturingia.


loading...