Cum au fost surprinși Anamaria Prodan și Ronald Gavril de Dragobete. Cei doi și-au dat frâu liber sentimentelor

Cum au fost surprinși Anamaria Prodan și Ronald Gavril de Dragobete. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, susțin că au foarte multe lucruri în comun și văd un viitor strălucit împreună. De Sărbătoarea Dragostei, au împărtășit cu fanii câteva imagini care au fost extrem de apreciate.

26 feb. 2024, 08:45
Cum au fost surprinși Anamaria Prodan și Ronald Gavril de Dragobete. Cei doi și-au dat frâu liber sentimentelor
Cum au fost surprinși Anamaria Prodan și Ronald Gavril de Dragobete

Cum au fost surprinși Anamaria Prodan și Ronald Gavril de Dragobete. După ce au petrecut Ziua Îndrăgostiților în compania prietenilor apropiați, cei doi au continuat să sărbătorească dragostea în mod evident și pe 24 februarie.

Citește și: Anamaria Prodan dezvăluie cel mai grav lucru făcut de Reghecampf: ”I-am iertat absolut orice, dar asta n-o să-i iert niciodată”

Cum au fost surprinși Anamaria Prodan și Ronald Gavril de Dragobete

Anamaria Prodan și-a surprins fanii cu un videoclip postat pe Instagram, în care se plimbă de mână cu iubitul ei într-un decor de poveste. În mesajul scurt însoțitor, impresara și-a exprimat aprecierea și iubirea sa atât pentru Ronald Gavril, cât și pentru cei trei copii ai lor, evidențiind bucuriile pe care aceștia le aduc în viața lor.

Sunt atât de mândră de tine, Ronald Gavril și sunt atât de mândră și de voi, copiii mei, Laurențiu Reghecampf jr, Sarah și Rebecca. Vă iubesc”, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan, pe Instagram.

Ce diferență de vârstă e între Anamaria Prodan și Ronald Gavril

După divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a avut mai multe încercări de a-și reface viața, dar lucrurile nu au funcționat. Acum impresara pare că și-a găsit stabilitatea.

Ronald este un tip de bărbat pe cale de dispariție. Vă spun sincer, nu îi construiesc o imagine, așa cum am făcut-o cu fostul soț”, a declarat impresara într-un interviu publicat în revista Fanatik.

Anamaria Prodan a împlinit în urmă cu trei luni 51 de ani, iar Ronald Gavril are 37 de ani, între ei fiind o diferență de vârstă de aproape 14 ani.

Da, sunt aproape 14 ani. Ronald nu știa câți ani am. Când i-am zis, a început să râdă și mi-a cerut buletinul. Dar eu nu simt acești 51 de ani. Vârstea e un număr. Eu aveam niște idei preconcepute, îmi spuneam că nu o să fiu cu cineva mai tânăr. Dar când a apărut Ronald mi-am zis că, în sfârșit, el mă protejează pe mine. Râdea că îl cred un copil…”, a spus impresara.