Cum au reacţionat părinţii lui Nicole Cherry când au aflat că fiica lor e gravidă: „Era de aşteptat”

Cum au reacţionat părinţii lui Nicole Cherry când au aflat că fiica lor e gravidă. Cântăreaţa se pregăteşte să devină pentru prima oară mămică, iar sarcina nu a fost una întâmplătoare, atât ea, cât şi iubitul ei, şi-au dorit acest copil.

25 iun. 2021, 09:22
Cum au reacţionat părinţii lui Nicole Cherry când au aflat că fiica lor e gravidă: „Era de aşteptat”
Cum au reacţionat părinţii lui Nicole Cherry când au aflat că fiica lor e gravidă

Cum au reacţionat părinţii lui Nicole Cherry. Chiar dacă aşteptau cu sufletul la gură momentul, tot a fost o surpriză când au văzut că testul de sarcină este pozitiv. Vedeta a ţinut secret primele luni de sarcină, pentru a fi sigură că sarcina evoluează cu bine.

Citeşte şi: Cine este iubitul lui Nicole Cherry. Florin Popa şi artista vor avea un copil

Cum au reacţionat părinţii lui Nicole Cherry

Părinţii artistei s-au bucurat foarte tare când au aflat fericita veste, însă îi anunţaseră că îşi doreşte să aibă un copil. “Erau niște semne care îmi dădeau de veste, mă așteptam, sarcina nu a fost întâmplătoare. Am lucrat la asta. Tot e o surpriză, până nu vezi testul ăla. Dar era de așteptat. Am făcut un test și a ieșit pozitiv. Am încercat să filmez, dar s-a pus în afara cadrului pe care îl aranjasem.

Trebuia să fie pentru noi și doar atât. O să fie special momentul ăsta pentru totdeauna. Am ținut bine secret înainte. O săptămână înainte de lansarea oficială. Am vrut sa mă asigur că copilul este bine și sănătos și pentru mine să am grijă de tine în totalitate. Eu aș fi spus din prima zi, dar trebuie să ai răbddare în primul trimestru.

Eu am o legătură foarte strânsă cu ai mei și le-am spus că îmi doresc să am un copil. Cu toții așteptam această surpriză. Cariera merge în continuare, eu sunt activă in continuare. Nu sunt un bibelou care dă sa se spargă.  Nu am nicio restricție din punctul ăsta de vedere. Poate din septembrie să ne pregătim, dar deocamdată ne bucurăm de vară.”, a spus Nicole Cherry.

Are „probleme ciudate” în timpul sarcinii

Nicole Cherry

 s-a destăinuit fanilor, pe pagina personală de Instagram, vedeta a spus că de când este însărcinată se confruntă cu niște probleme mai bizare. Nicole, care urmează să aducă pe lume o fetiță, a povestit că a avut vise extrem de ciudate, unul dintre ele o implică tocmai pe faimoasa cântăreață Rihanna.

Vreau să vă spun că am visat că Rihanna era verișoara mea și o întrebam de ce nu mai lansează o piesă, că toată lumea vrea să mai audă o piesă de la ea. (…) Abia m-am trezit, fix acum 2 minute, dar nu aveam cum să nu vă spun visul ăsta. Visez foarte mult de când sunt gravidă, mult și ciudat. Cred că e o chestie a gravidelor, nu?!”, a dezvăluit Nicole Cherry.

Nicole nu se sfiește să-și „documenteze” sarcina pe social-media și să împărtășească fanilor toate stările pe care le experimeantează în postura de „graviduță”.

Eu sunt foarte obosită. Am muncit mult astăzi și chiar am nevoie de o pauză, dar sunt fericită că am terminat tot ce mi-am promis. Aproape tot. Mai am un pic de treabă la laptop”, le-a mai declarat Nicole fanilor.