Cum au sărbătorit vedetele din România Paștele în acest an

Pentru creștinii ortodocși, Paștele reprezintă cea mai importantă sărbătoare. Se serbează mereu duminica imediat următoare a lunii pline de după echinocțiul de primăvară, însă nu înaintea Paștelui evreiesc.

03 mai 2021, 17:19
Cum au sărbătorit vedetele din România Paștele în acest an

Pentru creștinii ortodocși, Paștele reprezintă cea mai importantă sărbătoare. Se serbează mereu duminica imediat următoare a lunii pline de după echinocțiul de primăvară, însă nu înaintea Paștelui evreiesc.

Vedetele din România au sărbătorit Paștele în familie, alături de cele mai dragi persoane. Iată ce a făcut fiecare în parte.

Laura Cosoi, împreună cu soțul și cele două fetițe în Maramureș

Laura Cosoi și soțul ei, alături de cele două fete pe care le au împreună, s-au întors în Baia Sprie, Maramureș, locul în care a avut loc botezul micuței Vera, cu doar o lună înainte ca tatăl vedetei să se stingă din viață.

„Să fie lumină în sufletele noastre! Cristos a Înviat”, a scris Laura pe rețelele sociale, unde a postat o fotografie cu frumoasa ei familie.

Laura și Cosmin Curticăpean au luat lumină de la aceeași biserică în care și-au botezat ambele fetițe, Rita și Vera.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, actorii din „Adela”, împreună de Paște

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au luat fanii prin surprindere în cea de-a doua zi de Paște. Actorii din serialul „Adela”, care au anunțat recent că s-au despărțit după ani de zile de relație, s-au afișat pe rețelele de socializare împreună, în timp ce ciocneau ouă.

Actorii au decis să o ia pe drumuri separate pe data de 1 februarie a acestui an, atunci când și-au anunțat despărțirea prin intermediul unui clip video pe rețelele sociale.

Cu toate că au luat-o pe drumuri separate, cei doi încă păstrează legătura și continuă să fie apropiați.

”Chiar ne-am dorit să funcţioneze, pentru că ştiam ce avem lângă noi. De multe ori am renunțat la dorințele noastre doar ca să funcționeze relația (nu e un lucru sănătos, dar am încercat). Am făcut sacrificii, compromisuri în egală măsură. Cristina este în continuare pentru mine cea mai specială persoană. O fire sensibilă, un om blând și altruist, o persoană puternică și curajoasă. Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc – indiferent de tipul de iubire pe care i-o port.”, a declarat Vlad Gherman de curând, potrivit viva.ro.

Smiley și Gina Pistol, peripeții odată cu primul Paște în calitate de părinți

Smiley și Gina Pistol au trecut prin peripeții în a doua zi de Paște! Cuplul s-a rătăcit în pădure în timp ce afla la plimbare cu micuța Josephine.

Gina Pistol și Smiley au petrecut primul Paște în calitate de părinți, iar cei doi au dorit să profite din plin de aceste momente. Așa că, împreuna cu Josephine au ieșit la plimbare în natură, mai exact în pădure. Însă peripețiile nu au lipstit și cei trei s-au rătăcit.

Artistul este cel care a postat pe contul său de Instagram un InstaStory din pădure, în care le cerea ajutorul fanilor, pe motiv că s-au rătăcit. Mai mult decât atât, se pare acest lucru a neliniștit-o și pe micuța lor, căci, la un moment dat, în timp ce Smiley vorbea, se auzea pe fundal plânsetul fiicei sale.

”Da! Ne-am rătăcit în pădure! Să vină să ne salveze cineva”, a zis Smiley, amuzat de situație, în timp ce Gina Pistol încerca să o liniștească pe cea mică.

Smiley a postat și o fotografie alături de Gina Pistol și fiica sa, imagine însoțită de o urare cu ocazia Paștelui: ”Hristos a inviat! Dupa un weekend cu familia extinsa…astazi am iesit la plimbare cu fetele mele! Doar noi trei si padurea…”, a scris Smiley în descrierea pozei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Pepe și fosta soție au petrecut Paștele împreună

Paștele și cele două fetițe i-a adus împreună și pe Raluca și Pepe. Deși acum sunt foști soți, au decis să petreacă sărbătorile împreună cu fetele.

Pepe și Raluca Pascu și-au spus adio după o căsnicie de opt ani și au semnat actele de divorț în urmă cu două luni. Cu toate că au luat-o pe căi diferite după o frumoasă poveste de iubire, pentru binele și fericirea fiicelor lor, cei doi foști soți au petrecut Paștele împreună, în sânul familiei. Cu toate că gurile rele au susținut că bruneta și artistul nu se mai înțeleg, în realitate, Pepe și Raluca au rămas prieteni buni după ce și-au încheiat căsnicia.

Dana Rogoz, Paște în Bratislava

Dana Rogoz și familia ei au petrecut Paștele în camera de hotel din Bratislava.

Dana Rogoz și fiica ei au părăsit România, pentru a merge în Slovacia, acolo unde actrița filmează pentru un lungmetraj. Soțul și băiețelul actriței i-au făcut o surpriză și s-au dus și ei acolo pentru a petrece Paștele cu toții.

„Hristos a Inviat! Asa e Pastele nostru, din camera de hotel din Bratislava. Baietii au adus oua vopsite in bagaj, asa ca nu ne lipseste nimic. Iepurasul ne-a gasit chiar si aici – spre marea surprindere a lui Vlad – si ne-a lasat fiecaruia cate un mic cadou. Sa va bucurati din plin de aceste zile!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.