Cum blochezi comentariile pe Instagram. Scapi de griji în doar 30 de secunde VIDEO

Pentru a evita comentariile răutacioase și trolii din online, cel mai bine ar fi să înveți cum dezactivezi comentariile pe Instagram.

27 mart. 2017, 18:06

Pe Instagram sau Twitter, parametrii impliciți sunt ca postările să fie publice, ele putând fi văzute şi comentate de oricine, nu doar de prieteni. După cum scrie playtech.ro, dacă știi că nu ai răbdare cu toate personalitățile din online, mai bine afli cum dezactivezi comentariile pe Instagram pentru a posta imaginile tale preferate fără emoția unor critici gratuite. Alternativa ar implica să îți faci profilul privat, dar aceasta s-ar putea să fie o soluție prea radicală de cele mai multe ori.

Dacă te-ai decis că vrei să știi cum dezactivezi comentariile pe Instagram, ai două opțiuni. Prima implică dezactivarea comentariilor înainte de a posta o imagine. A doua te ajută să scapi de comentarii în orice moment după ce ai postat un clip sau o imagine. În cazul în care cineva calcă strâmb, a doua s-ar putea să fie de preferat pe termen lung.

În momentul în care postezi o imagine pe Instagram, la ultimul pas, întâmpini ecranul de mai sus din stânga. Acesta îți oferă posibilitatea de a partaja aceeași fotografie pe Facebook, Twitter, Tumblr sau Flickr. Sub acele opțiuni, în ceață, există un buton marcat setări avansate. Apasă pe el și activează Oprește comentariile.  Revino la meniul anterior cu un tap pe vârful de săgeată din stânga sus și apasă după aceea pe distribuie.

Pentru a dezactiva comentariile pe Instagram pentru o imagine postată anterior, apasă pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus al postării de interes. Dintre opțiunile puse la dispoziție, alege Oprește comentariile. Tot din același meniu le reactivezi.