Cum comentează Victor Ponta ascensiunea AUR și ipoteza alegerilor anticipate | EXCLUSIV

Victor Ponta a făcut noi declarații explozive, la România TV. Se pregătesc alegeri anticipate?!

26 mart. 2023, 22:12
Cum comentează Victor Ponta ascensiunea AUR și ipoteza alegerilor anticipate | EXCLUSIV

Potrivit celor mai recente sondaje, AUR este al doilea partid din România. Astfel, în spațiul public au apărut discuții potrivit cărora partidele de la putere și-ar dori organizarea de alegeri anticipate, de teama ca în 2024 partidul lui George Simion să obțină chiar majoritatea. În opinia lui Victor Ponta, strategia promovată în special de PNL nu are decât scopul distragerii atenției opiniei publice de la subiectele cu adevărat importante.

„În opoziție e AUR și le tremură la toți că crește AUR. Mie mi-e că crește și crește degeaba. Simion face bine, strigă, ca la galerie. Mă bucur, dar știți cum facem cu energia, sănătatea, educația, firmele de asigurări? 

E o sperietoare pe care o fac (n.r. – partidele de la guvernare), ca să nu-i întrebe nimeni ce-i unește pe PNL, PSD și UDMR, în afară de funcții. 

Iohannis nu e creatorul acestui sistem, e un beneficiar de lux, cu AUR care crește și cu ‘aoleu, Putin care vine peste noi!'”, a comentat Victor Ponta, duminică seara, la România TV.

 

Cum comentează Victor Ponta pe tema pensiilor speciale

 

De asemenea, Victor Ponta a vorbit și despre scandalul pensiilor speciale.

„92% dintre cei care primesc pensii speciale sunt militari, sunt de la MAPN, MAI, SRI, SIE, SPP (…) În toate țările NATO, aceste pensii au un regim special. Mai sunt procurorii și judecătorii. Nu poți să le tai aceste pensii speciale, s-a pronunțat CCR. Minte Iohannis! Mai sunt câteva sute (n.r. – de pensii) la ambasadori, la aviatori, care aproape că nu contează.

Domnul Ciucă are pensie militară. Nu e în stare să meargă la Bruxelles să spună ‘ce problemă aveți, că le plătim de la noi? Noi am decis’. Asta cu ‘să mai vedem…’ Pe domnul Iohannis îl doare în cot. Va primi pensie specială, mașină specială, casă specială, angajați, acum are doar avion special”, a mai comentat Ponta.