Cum comunică zodiile! Camelia Pătrășcanu dezvăluie trăsăturile fiecărui nativ

În zilele noastre, se pune tot mai mult accentul pe comunicare, considerată cheia rezolvării tuturor problemelor. Însă, când vorbim despre comunicare nu ar trebui să ne limităm doar la vorbe, ci și la gesturi și ticuri, iar aceste aspecte nu țin doar de noi ca indivizi, ci și de zodia fiecăruia.

15 aug. 2023, 20:31
Cum comunică zodiile! Camelia Pătrășcanu dezvăluie trăsăturile fiecărui nativ
Cum comunică zodiile! Camelia Pătrășcanu dezvăluie trăsăturile fiecărui nativ

Camelia Pătrășcanu dezvăluie trăsăturile fiecărui nativ. Camelia Pătrășcanu a realizat un horoscop care scoate la iveală modalitatea fiecărie zodii de a-și exprima ideile.

Citește și Lună Nouă în zodia Leu pe 16 august 2023. Camelia Pătrăşcanu, previziuni surprinzătoare!

Camelia Pătrășcanu dezvăluie trăsăturile fiecărui nativ

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au un mod direct de a comunica. Aceștia sunt destul de glumeți, uneori chiar cu accente sarcastice, dar fac poante bune. Sunt foarte curioși și când pun întrebări nici nu te lasă să îți termini fraza. Nu acceptă descrierile bombastice, cuvinte care descriu imagini, ci vor doar explicații concrete.

Taur

Acești nativi pun accentul pe stare, senzații, emoții, cât de mult le place lor un anumit lucru, de ce le displace un anumit lucru. Starea pe care le-o dă un lucru, confortul, starea de bine contează foarte mult. În comunicare, Taurii vor pune accentul pe bucuria, plăcerea pe care le-o dă un anumit lucru.

Gemeni

Oamenii născuți în zodia Gemeni comunică vioi, sunt spontani, inocenți, amuzanți, interesați de tot și de toate. Comunicarea lor e zglobie. De regulă, se prind repede, le merge mintea și sunt foarte spontani. Gemenii în comunicarea cu ceilalți apreciază foarte mult umorul.

Rac

Racii comunică foarte minuțios. Acești nativi au nevoie de detalii, de elemente descriptive, care le dau o abundență de informații. Cei născuți în această zodie sunt persoane care apreciază exactitățile, sub aspectul ambientului, nu doar al cifrelor exacte. Când vine vorba despre comunicarea cu cei din jur, Racii sunt emotivi se bâlbâie sau sunt muți.

Leu

Cei născuți în zodia Leu iubesc să transmită idei, sunt destul de structurați. Majoritatea Leilor, mai ales cei de iulie, dau multe informații legate de surse, de unde se informează și reușesc să facă multe descrieri, dar și conexiuni. Acești nativi sunt foarte culturali și asta le place celor din jur.

Fecioară

Fecioarele sunt firi discrete, foarte interesate de multe elemente ascuns ce alții nu le observă. Acești nativi nu sunt ușor de convins și de regulă, verifică tot, cer dovezi și pun întrebări suplimentare. Deși reprezintă un semn mutabil, căci se pot pune în locul celuilalt, opun rezistență atunci când trebuie să își schimbe convingerea.

Balanță

Acești nativi sunt interesați de foarte multe elemente și lucruri. Conectează foarte bine diverse elemente, dar apoi creează structuri, după ce au acumulat multe informații. Dacă verifică tezele lor, nu mai abandonează ideile. De regulă, Balanțele sunt morale în comunicarea lor, căci țin partea tuturor. Intelectual vorbind, acești nativi se pot pune în locul oricui.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt riguroși și stricți. Pun multe întrebări și au nevoie să înțeleagă structural lucrurile. În general Scorpionii au o schemă în cap și asta îi poate face să înțeleagă lucruri pe care alții nu le înțeleg.

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte curioși și pot vedea asocieri un pic hazardate, forțate, dar au puterea de a vedea ceea ce alții nu văd alții. Pot trece de profeți, căci în multe aspecte în care nu e vorba de ei personal, Săgetătorii au fler și pot vedea conexiuni sau efecte nevăzute de oricine.

Capricorn

Acești nativi deși  lucrează cu plăcere, cu date exacte, când e vorba de cunoaștere, iubesc domeniile de frontieră, filozofia, științele spirituale, religia. Însă, când li se comunică astfel de idei sunt circumspecți, dar interesați de ele. De regulă, Capricornii comunică după ce s-au lămurit foarte profund în legătură cu ceea ce spun. Acești nativi au de cele mai multe ori har ca pedagogi, dar și ca profesori.

Vărsător

Pentru cei născuți în zodia Vărsător, comunicarea e spontană, se prind repede, au prezență de spirit și sunt curajoși în dorința de a se informa. Unde sunt subiecte tabu, acolo sunt și Vărsătorii. Atunci când comunică sunt mai riguroși, mai puțin exaltați, mai puțin flamboaianți și obișnuiesc să trântească adevărurile în față, dar fără să îndurereze, fără să rănească.

Pești

Nativii Pești sunt interesați de tot ce e frumos, agreabil, plăcut, artistic. În viața de zi cu zi, cei născuți în această zodie sunt preocupați mai mult de lucrurile fantastice. Le place să învețe lucruri noi și să experimenteze pentru a fi mai practici, dar au nevoie de timp până asimilează.

Citește și Zodiile cu cel mai mare succes. Camelia Pătrășcanu dezvăluie trăsăturile fiecărui nativ