Cum dă Vladimir Putin greutate războiului din Ucraina. Trimite pe front un general obez, pe care l-a chemat de la pensie

Vladimir Putin tocmai a chemat de la pensie un general obez, pentru a ajuta în lupta pe care soldaţii ruşi o duc în Ucraina, după pierderea mai multor ofițeri superiori de când Rusia și-a invadat vecinul, la sfârșitul lunii februarie, potrivit unui raport preluat de Daily Star.

27 iun. 2022, 14:50
Cum dă Vladimir Putin greutate războiului din Ucraina. Trimite pe front un general obez, pe care l-a chemat de la pensie

Noul ofiţer, care a devenit deja vedetă pe reţelele de socializare datorită gabaritului său, a identificat doar ca general-maior Pavel, în vârstă de 67 de ani, şi va conduce forțele speciale ruse în regiune, după ce fostul comandant a fost grav rănit într-un bombardament de artilerie.

O sursă de rang înalt din serviciile de informații a declarat pentru Daily Star că „șeful mafiei”, Putin „răzuiește butoiul” chemându-l la luptă pe generalul care cântărește aproximativ 130 de kilograme. Se pare că acesta mănâncă cinci mese pe zi, „toate spălate cu cel puțin un litru de votcă”, și are nevoie de două veste antiglonţ pentru a-și acoperi circumferința.

Citeşte şi Ruşii au atacat din nou capitala Ucrainei. Zelenski: „A doua armată a lumii a înfrânt la Kiev o grădiniţă şi un bloc”

Se pare că general-maior Pavel este un veteran al războiului dus de Rusia în Afganistan, în anii „80.

Majoritatea celor mai buni comandanți de rang înalt ai lui Putin au fost uciși sau răniți în luptele din Ucraina, așa că el recurge la trimiterea pe front a unor ofițeri de mâna a doua, care nu rezistă foarte mult”, a mai declarat sursa, pentru Daily Star.

Citeşte şi Putin, dialog savuros cu Macron: „Ca să nu-ţi ascund nimic, am vrut să mă duc să joc hochei pe gheaţă (..) Acum vorbesc cu tine