Cum eviți aglomerația din supermarketuri înainte de Paște. În ce interval orar e potrivit să mergi la cumpărături

Au rămas mai puțin de trei săptămâni până la sărbătorile de Paște, iar românii își fac din timp listele de cumpărături. Produsele ajung însă să fie cumpărate cu câteva zile înainte de sărbători, când toată lumea dă goana în magazine. Totuși, dacă ești organizat, poți evita aglomerația și chiar poți găsi oferte accesibile.

16 apr. 2024, 14:12
Cum eviți aglomerația din supermarketuri înainte de Paște. În ce interval orar e potrivit să mergi la cumpărături

1 Mai și Paștele se apropie cu pași repezi, iar românii se gândesc ce să pună pe lista de cumpărături. Mulți reușesc să ajungă în supermarketuri abia cu câteva zile înainte de sărbători, din diverse motive. Dacă ai lista de cumpărături făcută, trebuie să ții cont de trucurile care te ajută să scapi de aglomerația din magazine și să prinzi produse la ofertă.

În ce interval orar e potrivit să mergi la cumpărături în perioada sărbătorilor

Există un anumit interval orar pentru a-ți face cumpărăturile în supermarketurile din țară, reușind astfel să eviți aglomerația, agitația și să prinzi cele mai bune oferte din această perioadă. Specialiștii din domeniu vin cu ponturi de care trebuie să profiți în magazine.

Cel mai potrivit moment al zilei pentru cumpărăturile de Paște este dimineața, în primele ore, până înainte de prânz. Intervalul orar te ajută să găsești produse proaspete, abia livrate în magazine în această perioadă. În plus, e recomandt să te abții de la cumpărarea produselor care nu se află pe lista ta și să îți iei la tine suma necesară pentru achizițiile planificate.

Citește și: Voucher de 2.500 lei. Magazinul care vine cu oferta care bate cărucioarele cu reduceri de 65% şi mult aşteptata sacoşă-surpriză

Ce program au Lidl și Kaufland de Paște

Indiferent dacă alegi să faci cumpărături la Lidl sau la Kaufland, este important să nu exagerezi cu cantitatea de produse achiziționate. Deși magazinele au un program prelungit în perioada premergătoare sărbătorii de Paște, trebuie să ții cont că în ziua de sâmbătă, 4 mai 2024, programul este mai scurt. Astfel, supermarketurile își deschid porțile la ora 07:00 și le închid la ora 18:00. Fiind conștient de acest lucru, poți planifica în avans cumpărăturile tale și să te asiguri că vei avea suficient timp pentru a alege cu atenție produsele de care ai nevoie. În ziua de Învierea Domnului și în a doua zi de Paște, toate magazinele sunt închise. Programul lor se reia în a treia zi de Paște. Astfel, marți, 7 mai 2024, clienții din România pot vizita supermarketurile Lidl sau Kaufland începând cu ora 07:00.

Citește și: Primul magazin fără case de marcat şi cash. Clienţii nu pot face cumpărături fără un cont şi card bancar