Cum îţi influenţează fazele lunii dispoziţia pentru sex. Atenţie, urmează eclipsă de lună

Fazele lunii îţi influenţeauă relaţia. 

07 mart. 2016, 13:59
Cum îţi influenţează fazele lunii dispoziţia pentru sex. Atenţie, urmează eclipsă de lună

LUNĂ NOUĂ
Este faza în care luna se află timp de 29 de zile între Pământ și Soare, în revoluția ei sinodică. Este cea mai propice fază a lunii în care se pot face copii. Se spune că cei concepuți în faza de lună nouă se vor naște cu abilități incredibile (pot deveni mari genii). În faza de lună nouă, ai un chef de sex mai mare decât în mod normal și te exciți foarte ușor, doar privindu-ți partenerul sexual.

PRIMUL PĂTRAR
Atunci când luna se află în creștere (de la Semilună până la Lună plină), oamenii au tentația de a se fâstâci și devin irascibili din orice. Dorința de a face sex depinde de ziua pe care ai avut-o, bună sau proastă, de relațiile cu cei apropiați dar mai ales de felul în care partenerul de viață știe să te (re)cucerească.

ULTIMUL PĂTRAR
Adică Luna în descreștere. În această fază a lunii te simți foarte zen și vezi experiența sexuală mai degrabă ca pe una de cunoaștere. Pui mare accent pe vibrațiile interioare, pe atingeri (deci pe preludiu) decât pe actul sexual în sine. Trăiești mai degrabă o dragoste psihologică în această fază lunară.

LUNA PLINĂ
Se spune că pe luna plină oamenii sunt dezlănțuiți: sunt mai violenți, se transformă în vârcolaci sau fac sex ca nebunii. Lucrurile nu stau așa din punct de vedere astrologic. Luna plină duce de cele mai multe ori la episoade de depresie și la pierderea dorinței sexuale. Oamenii au nevoie să fie singuri sau doresc dovezi de afecțiune, nu de sex.

ECLIPSA DE LUNĂ
Are loc de cel puțin două ori pe an, atunci când razele solare sunt împiedicate de Pământ să ajungă la Lună. În această ”fază” a lunii, te gândești la sex ca la un concurs: te atrag doar persoanele care arată bine și vrei să o sufli rivalei tale. Eclipsa de lună transformă sexul într-un joc pervers de ego.

Sursa: www.huff.ro