Cum îţi transformă săpunul natural tenul şi pielea? 5 motive pentru care ar trebui să-l încerci

Săpunurile naturale sunt făcute de producători autohtoni. Alege-i pe cei români, prezenți la târguri, care au și magazine de desfacere, pentru că e mult mai sigur așa decât să alegi un săpun de import care pretinde a fi natural, dar care are mulți parabeni în compoziție.

16 mai 2016, 10:41
Cum îţi transformă săpunul natural tenul şi pielea? 5 motive pentru care ar trebui să-l încerci

Acum câțiva ani, săpunul cosmetic era printre preferințele noastre. Ca și criteriu de alegere, aveam grijă să fie întotdeana cât mai cremos și cât mai hidratant. Dar cu toate astea, efectele asupra tenului nu erau foarte vizibile. De ceva timp, am dat săpunul cosmetic pe cel natural 100%, fără parabeni, din ingrediente naturale. Iar efectele sunt absolut spectaculoase: fără puncte negre sau coșuri, iar tenul este strălucitor. Dacă nu ați încercat până acum spăunul natural, Elli.ro vă dă câteva motive serioase pentru a începe să faceți acest lucru!

Nu mai folosim săpunuri cosmetice de câțiva ani, nu pentru că am fi declarat război acestora, ci pentru că pur și simplu nu ne mai priesc tenului. De îndată ce am făcut asta, efectele au început să se vadă. Tenul este mai luminos, mai curat, punctele negre au dispărut, iar pielea este tonifiată și elastică. Totul de la un simplu săpun. Mai jos, puteți găsi motivele care să vă ajute să faceți schimbarea, să vedeți cum vă priește!

Continuarea pe elli.ro


loading...