Cum îl ierţi după ce te-a înşelat

Fiecare femeie, fara exceptie, se confrunta la un moment dat in viata cu situatia in care are impresia ca partenerul a inselat-o sau chiar este pusa direct in fata faptului implinit. Insa, de multe ori, ruperea relatiei sau a mariajului in baza acestui motiv nu este cea mai buna solutie.

22 oct. 2015, 05:21
Cum îl ierţi după ce te-a înşelat

Din ce in ce mai multi psihologi sustin ca femeile sunt mult mai afectate de separare in cuplu decat de a constientiza ca au fost inselate. Explicatia acestui lucru pare sa fie cat se poate de simpla: daca o femeie se desparte de partenerul ei dupa ce acesata a inselat-o, simte ca a pierdut in totalitate o lupta. Daca reuseste insa sa treaca peste moment, desi este foarte greu, si sa ramana alaturi de partener, simte ca a iesit triumfatoare din aceasta grea incercare.

Asadar, in cazul in care este infidel, cea mai buna solutie este sa respecti cativa pasi care te vor pune pe picioare si care iti vor reda cu siguranta increderea in sine.

I Intelege de ce te-a inselat
acesta este primul si cel mai greu pas. Presupune sa te fortezi sa gandesti la rece si sa iti dai seama care sunt motivele pentru care barbatul tau a ales sa aiba relatii cu alta femeie. Motivele pot fi multe: a avut o slabiciune pentru acea femeie, femeia respectiva i-a luat mintile, a dorit sa se razbune, a dorit sa traiasca intens, etc. Oricare ar fi fost motivul, un lucru este cert: Cauza acestei manifestari esti in special TU! Studiile arata ca barbatii nu sunt programati sa fie infideli. Insa, daca asteptarile nu le sunt implinite, este foarte posibil sa caute ce le lipseste in alta parte. odata ce ai inteles acest lucru, poti privi intreaga situatie si din punctul lui de vedere. Insa, daca pur si simplu nu are ce sa-ti reproseze si a fost infidel din prostie, ar fi bine sa iti dai seama ca nu ai ce cauta cu un astfel de om.

Continuarea pe Lyla.ro