Cum îl seduci în funcţie de zodie. Citeşte aceste trucuri şi mergi la sigur

Fiecare zodie are o slabiciune pentru o anumita culoare, un anumit stil sau chiar un obiect vestimentar. Uite cum il poti seduce in functie de zodia in care s-a nascut.

20 iun. 2016, 08:25
Cum îl seduci în funcţie de zodie. Citeşte aceste trucuri şi mergi la sigur

Berbec
Barbatii berbeci adora rosul. Nu ii pot rezista asa ca daca vrei sa ii sucesti mintile poarta rosu din cap pana in picioare. Nu uita de pantofii cu toc dupa care se topesc berbecii.

Taur
Taurii adora culorile pamantului asa ca pentru a-l cuceri trebuie sa te imbraci in maro, verde sau crem. Astfel vei deveni propria lui zeita!

Citeşte şi Horoscop Mihai Voropchievici 19-25 iunie 2016

Gemeni
Viata este un parc de distractii pentru nativii acestei zodii asa ca daca vrei sa ii stranesti interesul garderoba ta trebuie sa fie diversificata pentru ca gemenii se plictisesc repede. Nu va fi usor insa gandeste-te cat de fun este sa mergi la shopping.

Rac
Racii sunt familisti convinsi insa asta nu inseamna ca sunt fani sorturi. Poarta haine si accesorii albastre care de cele mai multe ori se potrivesc cu culoarea ochilor lor, precum si alte culori ca aquamarine sau turcoaz.

Leu
Daca porti auriu cu siguranta vei seduce un leu. Ii vei pune inima pe jar daca porti bijuterii in aceasta nuanta iar daca nu prea te caracterizeaza incearca macar hainele in tonurile acestui metal pretios.

Fecioara

Sunt cunoscuti pentru obsesia pe care o au pentru curatenie asa ca ai grija in primul rand ca hainele tale sa nu aiba scame si sa nu fie sifonate.

Balanta
Nativii acestei zodii cauta echilibrul in tot ceea ce fac. Asa ca ii poti seduce daca stii sa te asortezi. Incearca sa porti geanta in aceeasi nuanta cu cureaua sau pantofii cu esarfa sa nu mai vorbim de asortarea lenjeriei intime!

Scorpion
Negrul este culoarea lor preferata. In mintea lor rochia in aceasta nuanta sa un costum elegant negru este cel mai sexy outfit.

Sagetator
Iubesc confortul si hainele confortabile asa ca ii poti cuceri cu tinute casual. Outfitul ideal in care ii poti seduce? Jeansi, tenisi si un tricou transparent.

Capricorn
Spre deosebire de sagetatori, capricornii adora sa se imbrace la patru ace si li se aprind calcaiele dupa femeile elegante. Cel mai mult le place costumul office feminin!

Restul zodiilor pe kfetele.ro.