Cum îl sperie Oana pe Viorel Lis: „Îl ameninţ cu azilul”

Oana Lis se dedică îngrijirii soțului ei, în ultima vreme. Vârsta înaintată a lui Viorel Liș și problemele de sănătate cu care se confruntă l-au imobilizat la pat pe fostul edil, care acum are nevoie de îngrijiri speciale.

11 iul. 2023, 23:52
Cum îl sperie Oana pe Viorel Lis: „Îl ameninţ cu azilul”
Oana Lis anunț de ultimă oră despre divorț: „Viorel m-a înșelat și l-am prins”

Oana Lis trăiește o perioadă complicată a vieții ei. Problemele de sănătate ale soțului ei au făcut-o să ajungă la fundul sacului, din punct de vedere financiar, dar și să apeleze la ajutorul pompierilor, atunci când fizic nu a reușit să își ajute soțul. Vedeta a relatat un episod crunt prin care a trecut în urmă cu ceva timp, când Viorel Lis a căzut în casă, iar ea a fost nevoită să sune la pompieri, după ce vecinii au refuzat să o ajute să îl ridice.

Oana Lis a îmbrăcat din nou rochia de mireasă: „Aveam un voal lung, l-am băgat pe dedesubt și l-am mai tăiat. La un moment dat am vrut să o vând”

„Mi s-a întâmplat într-o zi ca Viorel să cadă din picioare, în casă, și să nu pot să îl ridic să îl pun în pat. Atunci m-am dus pe la vecini, am bătut la ușă, i-am rugat să vină să mă ajute și ei au fost foarte deranjați de acest lucru, pentru că mi-au spus că i-am trezit din somn. Așa că am fost nevoită să chem o echipă de la pompieri să mă ajute să îl ridic de jos. A fost ceva cumplit”, a spus Oana Lis, conform Click.

Cum reușește să își amuze soțul

În ciuda dificultăților cu care se confruntă, Oana Lis reușește să își păstreze simțul umorului și chiar să îl facă și pe soțul ei să râdă. „Eu am cheltuit foarte mulți bani în această perioadă pentru că totul costă, nimic nu este gratis. De exemplu, dacă chemi de două ori pe săptămână acasă un kinetoterapeut costă 400 de lei, dacă chemi un cardiolog acasă trebuie să scot 1.000 de lei din buzunar și tot așa. S-au cheltuit până acum sute de milioane. Am fost și ajutată de cei din jurul meu dar am făcut și economie. De exemplu nu mi-am mai luat nu știu ce fond de ten care îmi plăcea…mai scump și am preferat să îmi iau unul mai ieftin și tot așa. Am renunțat la majoritatea lucrurilor mele pentru a face economie. Viorel merită ce este mai bun. În rest este foarte bine, râd de el, glumesc cu el și îl ameninț cu azilul că a văzut pe la televizor unele lucruri și s-a speriat tare. Eu așa sunt, sunt o persoană sufletistă. Eu am grijă și de bunica mea. Îi trimit pachet, pastile și ce îi mai trebuie ei. Și nu doar ei, ci și la un nevoiaș, de pe stradă, când pot îi dau de mâncare”, a mai adăugat soția fostului edil.

Citeste si Decizie radicală luată de Oana Lis. „Pur şi simplu, nu mai pot!”