Cum încearcă Bianca Drăguşanu să facă rost de bani pentru nuntă VIDEO

Bianca Drăguşanu încearcă să mai facă rost de bani pentru costisitoarea nuntă cu Victor Slav, care va avea loc duminică şi a găsit modalitatea perfectă: şi-a vândut hainele de firmă.

27 sept. 2013, 07:36
Cum încearcă Bianca Drăguşanu să facă rost de bani pentru nuntă VIDEO

Pregătirile pentru nunta Biancăi au intrat pe ultima sută de metri. Bianca este foarte pretențioasă și vrea ca invitații să aibă pe masă numai delicatese. Pe de altă parte, mama miresei vrea ca la nunta ficei ei invitaţii să fie răsfăţaţi şi cu produse tradiţionale.

DEZASTRU pentru Bianca Drăguşanu. Vezi ce veste proastă a primit cu doar câteva zile înainte de nuntă

Mama Biancăi Drăguşanu ţine neapărat ca la evenimentul cel mai important din viaţa fiicei sale să pregătească şi produse tradiţionale româneşti. „La nunta Biancăi va fi un bufet tradiţional cu produse din Ardeal”, a spus mama Biancăi la emisiunea „La Măruţă”.

Mireasa, în schimb, are pretenţia ca la nunta ei, soacra mică să poarte o ţinută vestimentară creată chiar de ea. „Bianca, fiica mea, mi-a cusut-o personal, cu tot cu ce există accesorii pe ea”, a mai spus mama Biancăi.

Săptămâna trecută, Bianca Drăguşanu a dus haine în valoare de 15.000 de euro, la un magazin second hand cu îmbrăcăminte de lux, scrie click.ro. Tot aici îşi mai vând haine vedete precum Gina Pistol sau Monica Gabor.

Citeşte şi EXTRAVAGANŢE la nunta Biancăi Drăguşanu. Cum se vor RĂSFĂŢA cei doi miri