Cum încearcă Cătălin Bordea să treacă peste divorțul de Livia: „Dragoste”. Comediantul le-a arătat tuturor imaginea

Cum încearcă Cătălin Bordea să treacă peste divorțul de Livia. Comediantul a avut parte de o experiență destul de grea, femeia cu care a fost căsătorit timp de nouă ani a decis să pună punct relației. Bărbatul nu prea ar fi fost de acord cu acestă decizie, însă nu a avut încotro.

23 aug. 2023, 21:57
Cum încearcă Cătălin Bordea să treacă peste divorțul de Livia: „Dragoste”. Comediantul le-a arătat tuturor imaginea

Cum încearcă Cătălin Bordea să treacă peste divorțul de Livia. În ultima vreme, câștigătorul America Express este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu prietenii aproape tot ceea ce se întâmplă în viața lui, indiferent dacă este vorba despre momente frumoase sau mai puțin plăcute.

Cum încearcă Cătălin Bordea să treacă peste divorțul de Livia

De curând, actorul a reușit să îi surprindă pe internauți după ce a publicat în mediul online următorul mesaj: ”Dragoste la prima încălecare”. La o privire mai atentă, fanii au observat că acesta publicase și o imagine. Se pare că actorul vorbea despre o motocicletă pe care cel mai probabil se gândește să o achiziționeze.

Nu de puține ori, comediantul a vorbit despre pasiunea sa pentru autovehiculele pe două roți, ba mai mult, de curând a început și cursurile unei școli pentru conducerea acestora.

Citește și: Reacția cinică a lui Cătălin Bordea când a aflat că fosta soție este pe patul de spital: „Când cineva te părăsește…”

Andreea Antonescu, sprijin pentru Cătălin Bordea după divorțul de Livia

Invitată în cadrul podcastului lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea, cântăreața a primit foarte multe mulțumiri din partea comedianților, aceștia din urmă mărturisind că vedeta le-a fost alături în momentele dificile, atât în cadrul emisiunii, cât și ulterior.

La rândul ei, artista i-a mai spus că știe cât de dificile sunt astfel de încercări în viața fiecărui om, tocmai de aceea și-a dorit să îl susțină și să fie o prietenă adevărată pentru el.

Lecție de viață!(…) Da, știi că am făcut-o cu tot sufletul și nu mă așteptam vreodată ca tu să vrei să menționezi chestia asta la voi în podcast și apreciez la maximum.

Știi că indiferent de orice, am fost acolo pentru că am simțit să fiu acolo și știu cât de grele sunt anumite perioade din viața fiecăruia… și știu cât de importanți sunt acei prea puțini oameni care simt nevoia să fie lângă tine, mai ales atunci.

Am ales tocmai datorită chimiei care a fost între noi și a faptului că am descoperit că sunteți niște oameni foarte buni.  Am ales să fiu acolo, un umăr pe care să te poți sprijini dacă ai nevoie!„, a spus Andreea Antonescu.