Cum începi o afacere online: crearea unui magazin online pas cu pas

Crearea unui magazin online este mai simplă decât ai crede la prima vedere. Am alcătuit un ghid care să te îndrume ce trebuie să faci pas cu pas pentru a-ți deschide propria afacere online, cu costuri minime.

28 mai 2015, 09:08
Cum începi o afacere online: crearea unui magazin online pas cu pas

Pentru cei cu bugete restrânse care vor să înceapă o afacere, crearea unui magazin online poate fi cea mai bună variantă. În continuarea articolului vă oferim câteva sfaturi despre cum să puneți pe picioare o afacere online, însă ne vom referi strict la partea tehnică a site-ului, nu și la partea legală (înființarea firme, modul de facturare etc).

Crearea unui magazin online – Site-ul

Atunci când te apuci de crearea unui magazin online, la fel ca în cazul unui magazin fizic, unul dintre cele mai importante aspecte pentru a crește vânzările este felul în care arată vitrina. În cazul nostru, vitrina este chiar website-ul.

Dacă aveți un buget care vă permite, puteți să angajați un designer web care să vă construiască site-ul exact după schița voastră, dar dacă vreți o variantă mai ieftină, alegeți o temă gata făcută ce costă până în 80 de euro de pe site-uri conscute precum Wix, Themeforest, Opencart sau Magento.

Citeşte mai mult pe playtech.ro