Cum își educă Andreea Bălan fetițele: „A trebuit să îmi dezvolt tot felul de strategii”

Cum își educă Andreea Bălan fetițele. Artista a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu George Burcea, cu care are două fiice, pe care le iubește foarte tare. Ella și Clara locuiesc cu mama lor, însă weekendul îl petrec împreună cu actorul.

11 iul. 2023, 21:41
Cum își educă Andreea Bălan fetițele: „A trebuit să îmi dezvolt tot felul de strategii”
Cum își educă Andreea Bălan fetițele

Cum își educă Andreea Bălan fetițele. Deși nu i-a fost ușor în rolul de mamă singură, vedeta are noroc cu mama ei, care o ajută să le crească pe micuțe înconjurate de iubire. Vedeta dezvăluia cum își educă fetițele și în care dintre ele se regăsește mai mult.

Citește și: Andreea Bălan nu este acceptată de părinții lui Victor Cornea: „Toată familia este făcută foc, nu le place deloc”

Cum își educă Andreea Bălan fetițele

Nu sunt deloc autoritară deoarece am două fetițe foarte bine educate. Încerc să le insuflu disciplina prin puterea exemplului. Degeaba îi spui unui copil să facă ceva dacă tu nu faci acel lucru. Ele pur și simplu mă imită cu tot ce fac, de la aranjatul patului, dimineața, la ordinea din cameră sau în dressing, la îngrijirea personală și la modul în care te comporți în societate.

Ella își dorește să fie cântăreață, iar Clara, sirenă. (râde) Urmează să facă și pian, și, dacă vor dori, le voi susține, bineînteles. Amândurora le place să danseze, să filmeze și să meargă cu mine la emisiuni. Indiferent de ce vor decide, eu voi fi alături de ele și voi avea grijă ca drumul lor să fie lin, frumos, fără griji și stres.

Ella îmi seamănă atât fizic, cât și la comportament. E sensibilă, liniștită și de multe ori cedează în fata Clăriței. Mă regăsesc deoarece și eu eram destul de emotivă și voiam mereu să fie bine. În schimb, Clara are o personalitate foarte puternică și este o năzdrăvană care ne animă de dimineața până seara. Ea face numai ce vrea ea și a trebuit să îmi dezvolt tot felul de strategii ca să mai facă și ce trebuie, nu doar ce dorește – și anume, să se joace non-stop.

Mama mea este o eroină, este stâlpul casei și fară ea eu nu aș putea să am și carieră, și viață de familie. Ea mă ajută enorm și împreună cu ea cresc fetițele. Le educăm împreună și avem grijă să fie foarte fericite„, a declarat Andreea Bălan, pentru Viva.ro.