Cum îşi educă vedetele copiii: „Dacă nu eşti organizat, se unesc împotriva ta”

Heidi Klum îşi creşte cei patru copii cu metoda educaţiei prin recompensă, deşi mărturiseşte că îi răsfaţă pe micuţi doar atunci când este ziua lor sau de Crăciun.

10 feb. 2013, 17:24

Supermodelul german are patru copii, Leni, de opt ani, Henry, de şapte ani, Johan, de şase ani şi Lou de trei ani, cu cântăreţul Seal, de care s-a despărţit recent. Klum a spus că i-a crescut pe cei mici să fie conştienţi de faptul că primesc cadouri numai dacă sunt ascultători, informează Mediafax.

„Trebuie să facă activităţile care le sunt desemnate în plus sunt obsedată de expresiile «te rog» şi «mulţumesc» şi insist să le folosească. Dar sunt sigură că îi şi răsfăţ de Crăciun şi de ziua lor. Le place să mergem să mâncăm la Chuck E. Cheese, dar trebuie să câştige asta”, a mărturisit vedeta.

De asemenea, Heidi Klum a spus că poate fi obositor să fie mamă a patru copii, pentru că, atunci când trebuie să iasă în oraş cu toţi, de obicei „se dezlănţuie haosul”.

„Sunt o mamă iubitoare şi organizată. Trebuie să fii organizat, dacă nu eşti aşa, cei mici se unesc împotriva ta. Când mergi cu ei în parc fug în diferite direcţii şi te întrebi ‘Unde e acela? Unde e celălalt?’ aşa că eu îi număr încontinuu”, a mărturisit Klum revistei Hello! din Marea Britanie.

Citeşte şi:Heidi Klum a făcut plaja topless pe o insulă tropicală FOTO