O mai ştiţi pe ” BETTY CEA URÂTĂ”. Nu o să crezi ce face acum

Fostul star din serialul "Ugly Betty", America Ferrera, a dezvăluit care sunt lucrurile care îi fac viaţa mai frumoasă, începând de la momentele ei de solitudine, până la mojito şi dans.

23 dec. 2013, 10:28

America Ferrera, actriţa care a jucat în rolul principal al serialului „Betty cea Urâtă” dă câteva sfaturi celor care vor o viaţă ma frumoasă, potrivit feminis.ro.

1. Cea mai bună cale de evadare din rutină: „Îmi încui uşa şi nu îmi părăsesc apartamentul. Fac curat într-un dulap sau în şifonier, citesc ziarele vechi, îmi fac ordine în frigider, lenevesc. Este incredibil.”

2. Cea mai reuşită întalnire seara: „Am dansat până în zori cu soţul meu, apoi am încheiat întalnirea cu un mic dejun, în timp ce soarele răsarea deasupra noastră.”

3. Cel mai bun Cocktail: „Intr-o excursie pe care am facut-o recent in Tulum, Mexic, sotul meu si cu mine am baut obsesiv mai multe mojito la un restaurant numit Hartwood. Au fost cele mai bune mojito pe care le-am gustat. Am baut unul in fiecare zi. Bine, poate ca a fost mai mult de un mojito pe zi…”

4. Cea mai buna scuza: „Nu am spus niciodata acest lucru cand nu a fost adevarat, dar sa ca sa pot spune ‘Telefonul meu a murit’ este unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au intamplat vreodata. In zilele noastre, asta cu „telefonul mort” inseamna sa nu poti raspunde apelurilor, sa nu poti sa iti verifici e-mail-urile sau sa primesti SMS-uri. Cine se poate pune cu asta?”

5. Cea mai buna realizare: „Cand am cantat in spectacolul Chicago in Londra, anul trecut, in West End. Desi asta a insemnat sa imi infrunt una dintre cele mai mari temeri ale mele – cantatul in public – pur si simplu m-am aruncat in ring si am mers pe acest val.