Cum îşi menţine silueta Valentina Pelinel: „Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare”

După mai multe căsnicii eşuate, Cristi Borcea pare să-şi fi găsit liniştea în braţele Valentinei Pelinel. Fostul model se declară o femeie fericită şi împlinită, care îşi dedică viaţa familiei, însă nu uită să aibă grijă şi de ea.

26 sept. 2021, 12:54

Este mamă, soţie şi om de afaceri, dar grija pentru propria persoană se află printre priorităţi. Liniștea și echilibrul pe care le-a construit împreună cu Cristi Borcea stau la baza căsniciei fericite, a declarat Valentina pentru cancan.ro

Secretul relaţiei fericite: „Ne respectăm suficient de mult încât să adoptăm calea de mijloc și negocierea”

Liniştea şi echilibrul pe care le-am construit împreună sunt o resursă esențială pentru fericirea și împlinirea căsniciei noastre. Este o perioada binecuvântată și mă bucur de ea în fiecare zi. Alături de el învăț ceva nou în fiecare zi. Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative. Viața lângă el nu este niciodată plictisitoare.

Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, dar și să o facă să se simtă cea mai iubită din lume. Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilibrăm mereu lucrurile.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie.

Amândoi avem personalități puternice și nu este în firea noastră să dăm înapoi. Însă amândoi suntem dispuși la comunicare deschisă și onestă, la discuții și feedback constructive. Ne respectăm suficient de mult încât să adoptăm calea de mijloc și negocierea„, spune fostul model.

Nu au în plan să le dăruiască un frăţior Indirei, Raniei şi lui Milan, dar dacă va fi să fie îl vor primi cu mare bucurie.

Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și, dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre„, spune Valentina.

Valentina Pelinel dezvăluie secretul siluetei perfecte: „Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare”

Deşi are o viaţă încărcată, soţia lui Cristi Borcea îşi rezervă întotdeauna timp pentru ea şi nu se abate de la câteva reguli de stil de viaţă. Se declară gurmandă, dar ţine totul sub control, astfel încât reuşeşte să-şi menţină fără probleme silueta. Cheia este echilibrul, spune fostul model.

Sunt adepta unui stil de viață echilibrat, ceea ce presupune alimentație corectă, sport regulat și o viață emoțională echilibrată. Echilibrul este cheia în toate. Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare, așa că nu văd de ce să nu mă bucur atunci când îmi place să mănânc ceva care poate nu e neapărat sănătos.

Nu ajung în punctul în care să fiu nevoită să dau multe kilograme jos, pentru că balansez foarte bine alimentația și sportul. Iar când ai trei copii care te provoacă la jocuri și activități dinamice toată ziua, kilogramele se dau ușor jos. Altfel, îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dietă corectă, fără să fac excese, dar și fără să îmi impun restricții drastice.

Îmi prioritizez activitățile în funcție de importanța lor în viața mea. Una dintre valorile mele este aceea de a avea grijă de mine și a-mi acorda timp, chiar și 15 minute pe zi sau o oră la sală. Pentru acest lucru, renunț la alte activități poate mai relaxante sau mai puțin solicitante. Atâta timp cât ești aliniat cu obiectivele și valorile tale, nu există scuza „nu am timp”. Timp nu este oricum, ți-l faci„, a dezvăluit Valentina Pelinel pentru cancan.ro.

 


loading...