Cum îşi petrec Inna şi Deliric sărbătorile de iarnă. Artista a dat totul din casă

Inna poate fi considerată una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Munceşte mult pentru pasiunea ei, muzica, dar îşi face timp să se implice şi în relaţia sa cu rapperul Deliric.

22 dec. 2021, 22:51
Cum îşi petrec Inna şi Deliric sărbătorile de iarnă. Artista a dat totul din casă

Inna a mărturisit că, în ciuda pandemiei de Covid, a avut parte de un 2021 excelent şi e foarte recunoscătoare pentru lucrurile care i s-au întâmplat.

„A fost un an cu multe piese lansate, cu colaborări cu artiști mari, pe care îi apreciez, cum ar fi Alok, DJ-ul numărul 5 în lume, Sofi Tukker și cea mai recentă colaborare cu Sean Paul pentru ”Up”. În plus, am avut concerte, am făcut cel de-al doilea sezon de „Dance Queen’s House”, o sesiune muzicală de 16 zile cu multă distracție, surprize, cu 8 episoade pe canalul meu de YouTube, în urmă căreia voi lansa un nou album. Am făcut parte din cel de-al doilea sezon de Masked Singer, în calitate de detectiv, am lansat propria mea colecție cu About You, am avut multe proiecte frumoase de care sunt încântată. Un an bun în care am avut și am în continuare oameni dragi, familie, prieteni, echipă”, a declarat Inna pentru Click.

Întrebată ce îşi doreşte de la 2022, Inna a spus că: „Clar, multe piese pe care să le lansez, concerte, călătorii și mai multe colaborări. Un an activ, așa cum îmi place și cum am avut în ultimul timp”.

De Crăciun, Inna va sta împreună cu familia şi cu iubitul ei, Deliric. De Revelion o va ţine numai în concerte. Va avea unul la Craiova, iar apoi are mai multe în Turcia.

De sărbători şi-ar dori o vacanţă într-o destinaţie exotică.

Cât despre obiceiuri preferate de Crăciun, Inna a spus: „Nu am prea multe obiceiuri preferate, dar îmi plac colindatul și împodobitul bradului alături de familie”.

Care e cea mai frumoasă amintire de Crăciun a Innei

„Când mergeam la colindat, în vecini, primeam multe cadouri, bani, abia așteptam să vină Moș Crăciun să văd ce mi-a adus. Stăteam într-un mareee suspans până venea dimineața să merg la brad să caut cadourile”.